Sajam automobila krajem marta u Beogradu

Sajam automobila krajem marta u Beogradu Izvor: N1

Sajmovi automobila i motocikala održaće se od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu, uz učešće 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, najavio je Sajam.

Na sajmu automobila, ove godine nazvanom po pokrovitelju, kompaniji za osiguranje, "DDOR BG Car show 06", u deset hala izlaže više od 50 proizvodjača s više od 40 novih modela automobila, predstavljenih na tržištu u proteklih godinu dana.

U Hali 3 izlagaće Mercedes, Audi, BMW i Britiš motors.

Na 12. sajmu "Motopassion" u halama 8 i 9 izlaže više od 40 proizvodjača motocikala, ATV i sličnih vozila, kao i bicikala, dok će električnim motociklima i biciklima biti posvećen specijalna "zelena zona" u hali 7.

Novitete će predstaviti i deset proizvodjača lakih privrednih i terenskih vozila, garažno-servisne opreme, rezervnih delova, proizvoda prateće industrije, "tjuning opreme".

Cena ulaznice je 300 dinara, grupnе 200 dinara, grupne za djake i studente 150 dinara, dok će 27. mart biti "porodični dan", a cena ulaznice za roditelje s decom je 500 dinara.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova.

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Šumadinac

Posetio sam sajam I utisak je da nije održan nivo kao ranijih godina. Posebno mi je interesovanje bilo za Hondin program ali sam se razočarao neprofesionalnošću na tom štandu. Naime , pošto vozim hondu sivic, zadnji model, interesovala me je nova verzija. Hostesa nas je upozorila da unutrašnjost vozila možemo razgledati kroz otvoren prozor vozača i da se u vozilo ne može ulaziti,što donekle i razumem ali ne razumem da na zahtev da otvore vrata prtljažnika ona zove šefa štanda koji mi kaže da to nije preporučljivo i da neće otvoriti. Mlad čovek,sav ukočen i pogrešno usmeren jer se tako vozila ne prodaju zar ne?

14 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo