Milivojević: DS krivac, legitimisala ovakve izborne uslove

Milivojević: DS krivac, legitimisala ovakve izborne uslove Izvor: N1

DS je krivac, ona je legitimisala izbore pod ovakvim izbornim uslovima nakon Pećinaca, imali su šest meseci da kažu - gospodo iz vlasti ne učestvujemo na ovim izborima, ako nemamo jednake uslove, rekao je Cvijetin Milivojević.

Opozicija je promašila temu, penzionerima se niko nije bavio, a ima ih 400.000, rekao je Milivojević, gostujući na N1. "Ranjivim kategorijama, socijalnim, niko se nije bavio u opoziciji".

Ona se bavila nihilizmom, govorili su da treba srušiti Beograd na vodi, kako da time privučete glasače, upitao je.

Opozicija nije ponudila nijednu životnu temu, dodao je.

Kaže da se politički protivnici linčuju, a da svako ko je prihvatio da se igra, treba da prihvati ove rezultate, istakao je Milivojević.

Dodik je poruka svim biračima koji su poreklom sa one strane Drine da izađu i glasaju za Vučića, naveo je, osvrćući se na glasanje predsednika RS u Beogradu.

Podseća i da je Muamer Zukorlić, učesnik ovih izbora, a ranije kandidat za predsednika Srbije, bio i kandidat gradonačelnika Srebrenice.

Kako je moguće da imaju dva prebivališta, možete glasati samo onde gde boravite, naveo je.

Komentara 18

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Blagoje

Јесте, али и за још много тога.

1 0

Blagojčo

Nešto svi mnogo pametniji nakon apokalipse.

219 8

vaše ime

Sram te bilo Cvijetine Milivojeviću! Opozicija je pričala o svemu tome samo nije imao ko da je čuje niti gde osim na društvenim mrežama. Ono malo vremena u sučeljavanju na TV-u od prostaka iz SNS-a nisu mogli normalno da govore. A narod većim delom marva zatucana, a ovi ostali jadnici koji umeju da saberu 2 i 2 kupljeni.

28 230

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo