Šapić: Nema euforije, nećemo moći ništa da menjamo

Aleksandar Šapić, nosilac trećeplasirane liste na izborima u Beogradu, rekao je u njegovom timu nema preterane euforije ne zato što su nezadovoljni već zato što su imali cilj da menjaju stvari, a sa devet odsto osvojenih glasova to neće moći da urade.

Izvor: N1

On je rekao da atmosfera tokom kampanje nije bila dobra, ali nema smisla ne priznavati rezultat.

"Živimo u sistemu gde ne možete da pokažete šta znate i umete. Takva atmosfera nije dobra i verujem da će se to promeniti jer i oni koji su nosioci vlasti i koji kreiraju takvu atmosferu moraju da budu svesni da to nije dobro za društvo i da će im se obiti o glavu. Ja sam pokušavao da na drugačiji nacin komuniciram, ne širim mržnju i bes i tako ćemo i nastaviti da se ponašamo", kazao je on.

Šapić je dodao da je cilj njegove liste bio da "menja". "Sa devet odsto ne možemo da menjamo, a sa druge strane bićemo deo skupštine, videćemo šta to nosi u budućnosti", dodao je.

On je izrazio nadu da će ovo biti poslednji izbori gde će se glasati za jednog čoveka, i da će predsednik Srbije ispuniti obećanje i "pustiti nas da se takmičimo na nivoima na kojima jesmo".

"Bilo bi fer da smo se takmičili sa ljudima koji su vodili Beograd, a ne sa predsednikom države. Kad je neko nosilac liste na ovim izborima, a ima priliku da se viđa sa Vladimirom Putinom, Angelom Merkel, a ja ne mogu da dobijem na telefon ni Žiku iz Sopota jer su mu tako rekli, to nije u redu, voleo bih da sa gradonačelnikom razmenim snage", kazao je.

Šapić je dodao da nije tema on nego svi građani Srbije.

"Videćemo šta nosi sutra. Mislimo da atmosfera treba da se menja na civilizovan način", zaključio je Šapić.

Komentara 32

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ništa tragično !

Šapiću teraj po svome,nikad sa SNS -om i doći ćeš do promena!

38 2

Sneza

Nema Djindjica na zalost koji je umeo da ujedini 16 stranaka koliko se secam,sebe nije video na pijadestalu zeleo je samo bolje ovom narodu ali ubise ga isti protiv kojih je se borio,takav se nece skorije roditi

28 5

Djokica

Dok se opozicija ne udruži ovi se na skidaju sa vlasti. Daj bože konačno pameti i sloge da dodje do promena.

25 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo