DJB i Dveri: Izbori bili praznik totalitarizma

DJB i Dveri: Izbori bili praznik totalitarizma Izvor: N1

Vojin Biljić, prvi na listi koalicije Dosta je bilo i Dveri, rekao je da je današnji dan bio pun kršenja izbornih procesa i pretnji, i da su izbori u Beogradu bili neregularni i nasilni.

Biljić je u obraćanju novinarima u izbornom štabu DJB i Dveri, ocenio da su izbori bili praznik totalitarizma, te da su kontrolori te koalicije zabeležili više desetina kršenja svih normi, kako pravnih, tako i etičkih.

Prema njegovim rečima, nije bilo biračkog mesta, gde nisu bili primećeni predstavnici SNS-a. Biljić kaže i da su dva kontrolora DJB i Dveri bila fizički napadnute, te da će u toku noći podneti veći broj prigovora Gradskoj izbornoj komisiji.

srđan nogo Izvor: N1

  Srđan Nogo iz Dveri ocenio je da su današnji izbori bili neregularni, kao i prethodnih godina, sa kako kaže, jednom bitnom razlikom, a to je da su predstavnici SNS-a bili agresivniji nego ranije.

“Ovi izbori bili su najprljavi, i pozivamo sve koji su beležili listić sa šifrom da nam se jave, da bismo uvidom u birački materijal videli da li je došlo do krađe”, poručio je Nogo.

Dveri i DJB su, kako kaže, poslali zahtev GIK-u da im se sutra omogući uvid u izborni materijal, kako bi zaštitili biračko pravo građana.

Komentara 18

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Majkič

Laku noč!tužna i jadna Srbijo!

5 0

Prolaznik

Ok, stoji da su izbori bili neregularni. Ali i vi ste omanuli. Podrzao sam Djb i na ovim izborima zbog prethodno stecenog kredita u mojim ocima. Sad je trenutak da se malo zapitate sta to radite pogresno. Kakve crne price, najjaca opoziciona lista, dvocifren rezultat, mi odlucujemo o izborima itd sto ste pricali. Treba vam jedan reality check. Imate dobar program, nemojte da ga protracite...

73 6

Zumbul

DJB jedini govori o suštini problema koji razara Srbiju. Ne bi bilo dobro da nestanu sa političke scene. Mislim da je veliki deo odgovornosti i na narodu koji je uvek glasao za secikese, podlace, prevarante, muljatore, kriminalce... Ne može se sva odgovornost svaliti na opoziciju. Činjenica je da je naš narod uvek većinski podržavao ološ, pristajao da bude potkupljen, kukavički žmurio na kriminal. To dosta govori o samom narodu. Opozicija je pokušala, bilo je to dosta kvalitetnih ponuda ali nije vredelo. Srbija sigurnim stopama korača ka samouništenju.

7 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo