Ne davimo Beograd: Ozbiljna mašinerija kontrolisala birače

Ne davimo Beograd: Ozbiljna mašinerija kontrolisala birače Izvor: N1

Vujo Ilić iz inicijative Ne davimo Beograd rekao je da su njihovi kontrolori u toku izbornog dana zabeležili niz nepravilnosti.

Inicijativa Ne davimo Beograd imala je više od 300 kontrolora na biračkim mestima u 11 gradskih opština, i prema Ilićevim rečima, zabeleženo je dosta neregularnosti, pre svega narušavanja tajnosti glasanja.

Pored toga, zabeležena je, kako je rekao, ozbiljna mašinerija kontrole birača.

“Bez obzira na to što su izbori bili neravnopravni, mi smo odlučili da izađemo jer smatramo da je jedini način da se vlast smeni, demokratskim putem na izborima”, rekao je Ilić.

Izvor: N1

Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

zdravko

Sin me je zamolio da glasam za vas. Pratim vaše aktivnosti od Skupštinske debate o usvajanju Plana leks specijalis. Moj predlog: Ako imate nameru da dalje učestvujete u politici, a da bi okupili što veći broj glasača i van Beograda, premenite ime u "Mladi za mlade" ili idite u koaliciju sa onima koji su protiv "Beograda na vodi" i mogu da vas prezentuju dalje od Beograda. Okupite sve mlade i penzionere sa sloganom "Glas za nas je glas zaq vašu decu i vaše unuke. Pozdrav Zdravko

0 0

Neocortex

"Čiji grad?" "Vaš grad!" Ma šta vas briga, vi ste moralni pobednici! Vaše 10. mesto sija kao da je 1. A i 2% je uspeh u ovako nepoštenoj kampanji, najgoroj u istoriji. Neka vas ovo samo ne omete da izgubite svest o svojoj veličini, na FB i među tviterašima ste najpopularniji, a to je najbitnije jer to je intelektualna elita Beograda i ona vas je prepoznala. Samo hrabro napred u nove moralne pobede!

16 5

Komunista

zezaš?!

0 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo