Instagram kao Snapchat, stižu video pozivi

Instagram kao Snapchat, stižu video pozivi Izvor: Pixabay.com

Instagram bi, posle opcije Stories (priče), mogao da uvede i video pozive za svoje korisnike. Nova mogućnost ugrozila bi popularnost Snapchat-a, predviđaju stručnjaci.

Instagram još nije zvanično potvrdio ovu vest, ali, kako navode strani mediji, nova opcija na toj mreži je izvesna.

Naime, ikone za novu opciju procurele su još u januaru kada su objavljene na pojedinim specijalizovanim blogovima, a pre dva dana stigle su slične potvrde.

Stručnjaci navode da je ovo još jedna opcija koju je Instagram kopirao od Snapchat-a, a koja bi mogla tu mrežu da ugrozi. Korisnici Instagram već uveliko koriste za slanje direktnih poruka, a uvođenje poziva i video poziva učiniće ga još popularnijim.


Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Delija

Svega toga ima i u Messanger Lite-u.

2 2

BGD

Sve to ima na WHATSUP ,KRIPTOVANO,sto je vazno u SRBIJI i Radi Bespekorno.

14 2

milos

Kriptovano :D Isto kao kad vas neko slaze da vozite nevidljivi auto, a vi poverujete u to i vozite 300 na sat, pregazite pesake i mislite da ste zasticeni ili kriptovani :P Kad ono vide vas komsije, prolaznici, zapamte vam boju auta, marku, tablice, policija vam je ispred vrata. Kriptovano znaci da samo da ne moze obican laik da vam presretne poruke, kao sto ni obican gradjanin u mom primeru, nema pojma koji auto vozite ili je dalekovid.

2 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo