Jeremić: Ako nas dovoljno izađe na izbore promenićemo vlast

Jeremić: Ako nas dovoljno izađe na izbore promenićemo vlast Izvor: FoNet/Marija Đoković

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je pobeda opozicije na beogradskim izborima izvesna ako 4. marta budu glasali gradjani nezadovoljni vlašću Srpske napredne stranke, jer su oni u velikoj većini.

Na tribini Narodne stranke "Hajde da se ne lažemo" u beogradskom pozorištu Slavija, Jeremić je sinoć kazao da je tek svaki četvrti Beograđanin zadovoljan kako SNS upravlja Beogradom.

"Vlast će učiniti sve i upotrebiće sva sredstva, dozvoljena i nedozvoljena da ga izvede na izbore. Zato je važno da i mi, koji smo većina, izađemo na izbore i promenimo prvo vlast u Beogradu, a potom i u celoj Srbiji", rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je vlast uspostavila "totalitaran poredak" kojem su neophodne stalne i ubedljive pobede, a samo jedni izgubljeni izbori brzo bi izazvali rušenje čitavog sistema vlasti SNS-a u celoj Srbiji.

"Prvi takvi izbori su u nedelju, 4. marta, kada će Beograđani imati najveću priliku od 2012. godine da promene pogubnu i nakaradnu vlast", rekao je Jeremić.

Glumac Sergej Trifunović rekao je da mladi ljudi danas "prihvataju kao realnost" da kao uslov za zaposlenje ili drugu vrstu koristi obezbede da članovi njihovih porodica daju glas SNS-u.

"To nije moja realnost i to moramo da promenimo", rekao je Trifunović.

Glumac Nikola Đuričko rekao je da nema nikakve lične koristi od političkog angažmana i da se angažovao jer smatra da je "neizdrživo loša" i da su potrebne hitne promene kako bi se čitavo društvo oslobodilo i krenulo napred.

Komentara 60

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zemunka 3 Generacije

Pa nije stvar u tome gospon Vuce samo smeniti ovu vlast i ja sam za to treba menjati sistem iz korena inace dzaba....

8 0

Dragomilovic

Vi se još uvek nadate gosn Jeremiću da će neki birač od 18 godina, koji nezna mnogo o vašoj vladavini, da izađe i da Vama pokloni iz neznanja glas?

221 15

Blagorodni bosiljak

Ja se nadam da ces se opismeniti. Ali sam prosto siguran da neces.

10 105

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo