Bastać: Udarili su me u glavu i prosuli tečnost po licu

Nosilac odborničke liste "Šta radite bre" za Skupštinu Beograda Marko Bastać izjavio je da ne zna ko ga je fizički napao, udario u glavu i zatim prosuo nepoznatu tečnost po njegovom licu i najavio da će u nedelju održati sastanak sa kandidatima sa svoje liste radi konačne odluke o tome šta će raditi.

Izvor: N1

Bastać je u izjavi novinarima u svom izbornom štabu u Knez Mihailovoj rekao da je fizički napadnut u ulazu zgrade u kojoj stanuje, u noći između petka i subote, oko pola sata posle ponoći, kao i da je slučaj prijavljen policiji. Odmah posle napada, ispričao je Bastać, otišao sam kod lekara i na pregledu su konstatovane povrede. 

"Sve ovo je otišlo predaleko", ukazao je Bastać. 

Bastać je takođe ukazao da su poslednjih nekoliko nedelja dobijali pretnje na društvenim mrežama od divljih taksista, da im je nedavno štand ruiniran, od, kako je ocenio, "kvaziopozicionih organizacija", a da je pre nekoliko dana bio odgurnut ispred Skupštine grada od strane nepoznatog čoveka, koji se predstavio kao obezbeđenje. Naveo je i da se, kada je u pitanju napad, ne seća ničega jer ništa nije video.

Prema rečima Bastaća, odbornička lista "Šta radite bre" ima problem sa jednom firmom za oglašavanje koja odbija da objavi bilborde njegove izborne liste, uprkos tome što je sve unapred plaćeno. 

Marko Bastać Izvor: N1

Upitan da li postoji mogućnost da na sastanku sa kandidatima za odbornike bude odlučeno da se odustane od izbora, Bastać je rekao da će odluka o tome biti doneta narednih dana.

Napad na nosioca liste "Šta radite bre" osudila je Nova stranka, ali i Pokret slobodnih građana, uz konstataciju u saopštenju da je "režim Aleksandra Vučića umesto vladavine prava i ljudske bezbednosti u Srbiji ustoličio nasilje kao najviši zakon i argument".

Komentara 49

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Marina

Poruka svim gradjanima je da ako ne odgovarate mocnim strukturama (bilo pozicije ili opozicije) njihovi odredi smrti(agresivci bez posla pod plastom navijaca sa ili bez fantomki) ce vas ili vasu porodicu ugroziti fizicki ili psihicki...ili cete biti mrtvi...zvanicni drzavni organi odn drzava kao institucija je nemocna jer su ovakve snage jace od nje.Ovakvim delima seje se strah,a zastrasenima se najbolje vlada...ovakva hijerarhija je postavljena odavno i nije produkt ove vlasti, vec svih prethodnih koji nisu znali i umeli bolje smatrajuci da je mrznja,strah i neimastina jedino sto moze da se primeni na ovaj narod da bi bio pokoran.

19 122

Građanin

Kad nestanu argumenti, počinje nasilje. Podrška za Bastaća.

48 135

@@@@@

@Мирјана Коме се највише исплати да Бастаћ не изађе на изборе, и да освоји тих пар процената које ће добити, јер они баш они пуцају на исто гласачко тело као и Бастаћ (власт сигурни није јер немају исто гласачко тело) Сам од себе се намеће одговор на то питање.

117 38

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo