Naprednjaci na interfonu

Naprednjaci na interfonu Izvor: N1

Aktivisti SNS u predizbornoj kampanji šire kulturu od vrata do vrata tako što najkulturnije zvone na interfon. Ovaj novi vid širenja kulture ekskluzivno je predstavio predsednik Srbije u emisiji “Ćirilica”.

- Pogledajte ovu divnu devojku i momka. Oni su najkulturnije pozvonili na interfon i predstavili se kao aktivisti SNS, a onda je taj vojni oficir, da ne kažem šta mislim o njemu, u pidžami izašao i fizički ih napao - predstavio je predsednik Vučić u "Ćirilici" Nevenu i Nemanju, aktiviste SNS koji su najkulturnije pozvonili na interfon, iako ključno pitanje glasi - kako se kulturno zvoni na interfon osobi u pidžami koju ne poznaješ?

I što bi uopšte nekome kulturno zvonio na interfon kada na ulazu u svaku pristojnu zgradu lepo piše: "Ne primamo reklamni materijal!".

- Ali mi nismo reklamni materijal! Mi smo iz SNS, nama ne treba reklama po sandučićima, zato što reklamni materijal ubacujemo direktno u televizor! Samo pokazujemo našem narodu kako se kulturno zvoni na interfon nepoznatim osobama u pidžami - mora da su objasnili aktivisti SNS preko interfona onom oficiru u pidžami otkud oni s prstom na tuđem interfonu, na ulazu u zgradu gde lepo piše: "Ne primamo nikakav reklamni materijal", zato što je stanarima već preko glave onih koji u sandučiće ubacuju flajere za besplatnu dostave pice.

- Je l' to za bespatnu dostavu kaprićoze? - mora da je pitao onaj oficir.

- A ne, ne, kakva crna kaprićoza! Mi vam nudimo besplatnu dostavu predsednika Vučića na kućnu adresu! Ako naručite dva predsednika Vučića, dobijate besplatno limenku koka-kole i palačinke s nutelom - rekli su aktivisti SNS.

-Ali meni ne treba predsednik Vučić, naročito ne na kućnoj adresi! - rekao je onaj oficir u pidžami i prekinuo.

Onda su aktivisti SNS opet najkulturnije pozvonili na interfon.

- Šta je sad!? - rekao je najkulturnije onaj oficir u pidžami.

- Nismo vam rekli sve! Ako vam ne treba predsednik Vučić, takozvana “vučićoza”, mi nudimo i razne druge nove pizze, pardon, nova lizza. Evo, možda želite besplatnu dostavu Siniše Malog! Ili, recimo, Gorana Vesića! - objasnili su aktivisti SNS šta sve imaju u ponudi.

- Ma nosite se bre u pizzu materinu! - izletelo je oficiru preko interfona.

Onda je oficir u pidžami peške sišao do interfona, a aktivistima SNS je najsumnjiviji bio taj njegov čudan stajling, atipičan za reforme.

- Pobogu čoveče, šta radite u pidžami u pola deset pre podne? Pa predsednik Vučić je na nogama još od pet! - pitali su aktivisti SNS oficira u pidžami.

- Šta radim u pidžami!? Pa spavam!!! - urliknuo je oficir u pidžami, posle čega je uhapšen zbog fizičkog napada na Nevenu i Nemanju, NN lica čija je uža umetnička specijalnost sviranje na interfonu.

- Meni je omiljena Koncert za klavir i interfon u B-molu - izjavio je kasnije Nemanja kada su ga pitali šta najviše voli od kulture, sem Aje Jung, koja će verovatno posle pobede na izborima Beogradski festival igre preimenovati u Beogradski festival interfona, kako bi se uklopila u novi kulturni ambijent glavnog grada.

Koji se već nazire nizom predizbornih koncerata Ace Lukasa i Šabana Šaulića po rubnim beogradskim opštinama, koje elitisti iz centra grada smatraju vukojebinama, iako je staro naprednjačko geslo: “Nema te vukojebine od koje mi nećemo napraviti uspešnu vučićojebinu!”

- Kunem ti se, sad ću ti gradonačelnika dovesti. J..... ti poreklo i imovinu za ovo. Sad ću vam dovesti Malog, ispred zgrade mi uzimate auto, klošari jedni! - psovao je svojevremeno najkulturnije Aca Lukas radnike Parking servisa koji su mu odneli auto ispred zgrade, ali mu, srećom, nisu zvonili na interfon.

Tada je malo falilo da ga predsednik Vučić dovede u “Ćirilicu” i objasni: “Pogledajte ovog divnog čoveka! On je najkulturnije rekao radnicima Parking servisa da će im j..... poreklo i imovinu jer su mu odneli auto ispred zgrade, zatim im je najkulturnije objasnio da će im dovesti gradonačelnika, a oni su, da ne kažem šta mislim o njima, sve to okačili na Jutjub!”

I ko što kaže Marfijev zakon, u podzakonskom aktu zvanom Malijev zakon;” Ako vam Aca Lukas ipak ne dovede Sinišu Malog, dovešće vam kad-tad Siniša Mali Acu Lukasa”.

- Sad ću vam dovesti Acu Lukasa, klošari jedni! - izgleda da je obećao Siniša Mali biračkom telu koje svakog dana od Ripnja do Batajnice đipa po stadionima uz Acu Lukasa, ne verujući toliko u izgradnju metroa, koliko u ljude sa uspešno izgrađenim karijerama.

A Aca je, znaju to aktivisti SNS koji najkulturnije zvone po zgradama, karijeru i počeo svirajući sintisajzer, jednu vrstu interfona.

- Ima nade za nas! - što bi rekla vaskolika Srbija, beznadežan slučaj.

Komentara 114

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Budjoni

Čujem zvono, neko je pred vratima ! Napujdam "pitbulterijera" kad on AV,AV;AV ! Morao sam oma da ga zamenim za "pudlicu" !

66 151

D61

Dobra je i moja Maša, pre deset dana su mi zvonili da ih pustim u zgradu, a meni ne bi teško da onako u pidžami i nervoznom Mašom na povocu virnem ko uznemirava. Nisu me više dirali...

26 1

St

jedan od boljih tekstova definitivno!

81 115

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo