Honda predstavila motore i uniforme za 2018.

Honda predstavila motore i uniforme za 2018. Izvor: Dan Istitene, Getty Images Sport

Tim Repsol Honde u Moto GP šampionatu je na svečanosti u Džakarti predstavio klupske boje u kojima će se njihovi vozači, aktuelni šampion Mark Markes i Dani Pedrosa, nadmetati u novoj sezoni.

Vozači Repsol Honde su pre prezentacije u Indoneziji uspešno obavili testiranja u Tajlandu na stazi "Buriram", gde je Markes drugog dana bio najbrži, dok je 24 časa kasnije to bio Pedrosa.  

Na predstavljanju novih motora, uniformi i boja u Džakarti Mark Markes je istakao da mu je veoma drago što je imao priliku da se u Indoneziji druži sa navijačima, a naglasio je i da je tokom zime obavljen veliki posao. 

"Ove zime smo odradili dva testa i oba su prošla veoma dobro. Radili smo vredno i u Kataru, a sve kako bismo spremno dočekali početak sezone. Ponovo hoćemo da se borimo za vrh, kao i da priredimo navijačima širom sveta dobru zabavu", naglasio je Markes.

Sa kolegom se složio i Dani Pedrosa, koji je potvrdio da u timu Honde za sada sve ide po planu.

"Za sada se čini da sve ide kako treba. Ipak, tek kada se budemo vratili u Katar znaćemo na čemu smo jer će tamo uslovi biti znatno drugačiji. Ponosan sam što ću i u ovoj sezoni biti član Repsol Honde, spreman sam da dam 100 odsto mogućnosti i da se borim za titulu", rekao je Dani Pedrosa

Navijačima i Indoneziji, kao i vozačima, su se zahvalili funkcioneri Tetsuhiro Kuvata i Alberto Puig, koji su pohvalili i inžinjere na odlično obavljenom poslu i pripremljenim motorima.  

Nova sezona Moto GP šampionata počinje 18. marta u Kataru, a sve trke kao i do sada možete pratiti na kanalima Sport Kluba. 

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Fridomn

VR46 !!!

9 8

* Sva polja su obavezna