Vučić: Moje učešće u kampanji nije u suprotnosti sa Ustavom

Vučić: Moje učešće u kampanji nije u suprotnosti sa Ustavom Izvor: N1

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da njegovo učešće u predizbornoj kampanji nije u suprotnosti sa Ustavom Srbije, dodajući da je učestvovao na četiri skupa i da u narednih devet, 10 dana kampanje, neće moći mnogo da pomogne stranačkim kolegama.

"Ja sam predsednik svih građana i sve ih tretiram na jednak način, ali to ne znači da ne treba da se bavim politikom", rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" televizije Hepi.

On je najavio i da će još neko vreme biti lider SNS, maksimalno godinu dana do novog kongresa stranke, ali da će do tada biti spreman da prihvata udarce i odgovara na "neistine, laži i licemerje”.

"Nema igre oko demokratije, pobede li nas iste večeri, ja im u pola 10, 10 čestitam na pobedi, ali nemira i nereda neće biti", poručio
je on i pozvao sve na apsolutni mir uoči beogradskih izbora 4. marta.

Interes stranke koju vodi i Srbije jeste da "imamo apsolutni mir, da ljudi olovkama pokažu koga biraju na izborima", rekao je Vučić.

"Moja poruka Jankoviću, Jeremiću i Šapiću da svim pretnjama i svime što radite nikoga niste uplašili, mi ćemo sačuvati pristojnost i normalnost ove zemlje", rekao je Vučić.

On je nazvao "barabom" oficira Vojske Srbije za kojeg tvrdi da je pre nekoliko dana napao i udarao dvoje aktivista SNS, koji su bili gosti u studiju TV Hepi.

Komentara 149

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

sasa

sigurno je tako, obzirom da je zakletvu polozio na specijalno za tu priliku pripremljenom primerku ustava. verujem da tamo pise sve po vucicevom ukusu i ruskom i americkom diktatu.

33 0

sofronije

Država, to sam ja. Samo, sve prolazi, pa i tvoje vreme!!! Progledali su mnogi i vide da imaš reč?!!! Kršiš Ustav, jer nisi predsednik svih građana, samo SNS-a!!! A završio prava?!!! E, tugo moja...

51 0

ПЕРА ЛОЖАЧ

Наравно. Устав је ОН. Кад буде у сукобу са законом, он ће нам рећи.

42 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo