Gosti N1: Finansiranje glavni problem preduzetnika

Šestu godinu zaredom, konsultantsko revizorska kompanija Ernst Jang, uz podršku Procredit banke i vlade Srbije organizuje izbor za preduzetnika godine.

Izvor: N1

O pobedniku odlučuje nezavisni žiri, koji čine uspešni domaći preduzetnici koji su prethodnih godina poneli priznanja Ernst i Jang Preduzetnik godine.

Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine.

O konkursu, položaju preduzetnika i njihovim problemima, šta najviše muči srpske preduzetnike, zašto ne uzimaju kredite i da li će bankarski zajmovi pojeftiniti, za Infobiz su govorili Svetlana Tolmačeva Dingarac iz Prokredit banke i Ivan Rakić iz kompanije Ernst i Jang.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dejan

Lepa inicijativa i tradicija Procredit banke. Bravo

0 0

Mila

Ovo se ne prica poslednjih 6 vec poslednjih 16 godina. Od kada su strane zelenaske banke sa domacim strucnjacima po upravnim odborima i direktorima usli na trziste, kamatama unistavaju svu privredu i male preduzetnike i gradjane. Politicari nikada za to vreme nisu imali zelje da rade u interesu privrede i gradjana a zakonima sprece zelenasenje, vec samo kapitala i svom licnom koji imaju od zastite bankara.

55 111

robinhude84

Finansije su svima problem!

5 91

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo