Šapić: Beograd da se okrene Beograđanima

Šapić: Beograd da se okrene Beograđanima Izvor: N1

Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić predstavio je program liste čiji je nosilac i rekao da se koncept zasniva na tome da se Beograd okrene Beograđanima, a ne turistima.

On je rekao da program čini 10 oblasti, a prva je infrastrukturni razvoj Beograda. Dodao je i da će se pažnja posvetiti javnom gradskom prevozu i građanima koji žive u prigradskim opštinama, kao i uređenju vodovodne i kanalizacione infrastrukture.

Izvor: N1 / Agencije

Komentara 35

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kornelije

Sapic je pokazao kako se vodi najveca opstina u Beogradu i zavidim sto ne zivim u toj opstini.Zivim u zaostalom Surcinu koji samo tone svakim danom.A sto se tice izjave Sapica u pravu je Beograd da se vrati Beogradjanima ali tu se ne misli od turista nego od bahatih politicara koji unazadise i pokradose Beograd!A turista bice vise nego ikada kada Sapic unapredi i razvije Beograd.Podrska za Sapica.

4 8

Miki

Prigradska naselja -naseljena pre par godina imaju više prava od gradskih sredina koje postoje više od 100 godina.Nema planova(urbanističkih),kanalizacije,kišne i fekalne,loša rasveta ,loši trotoari.Zapušteno i bez budućnosti.Ogroman deo Voždovca kod opštine talac sela 20 km od grada.Podelite opštinu i napravite Podavlski venac.Kraj neka bude Banjica.Jer to i jaste kraj grada.Grad građanima !!!!!!!!

4 3

Rasa Obama

Sapic menja sps u vlasti.

6 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo