Šta radite bre: U Beogradu se nasilje promoviše

Šta radite bre: U Beogradu se nasilje promoviše Izvor: Šta radite bre

Kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" Lazar Lešnjak izjavio je da Beograd više nije siguran grad, zato što se verbalna agresija emituje sa samog vrha države i potom manifestuje na ulicama.

"Beograd nije siguran, jer se nasilje ne sankcioniše, već promoviše", kazao je Lešnjak u centru Beograda, ispred izbornog štaba te liste.

On je kazao da ne postoji jasan plan borbe protiv vršnjačkog nasilja, koje je u ekspanziji, a na koje "ministar prosvete zbija šale".

Dodao je i da se ne pomaže žrtvama nasilja, već da se one guraju na društvenu marginu.

"Beograd nije siguran, jer fantomi ne ruše samo zgrade u Savamali, već svakoga dana urušavaju sistem vrednosti koji je zasnovan na toleranciji, ljubavi i shvatanju da su razlike među nama bogatstvo. Zato fantomi i ostali koji se krijete iza raznoraznih maski, vreme je da se prikažete. Vreme je da se pogledamo u oči", kazao je Lešnjak.

Izvor: Agencije

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Antibot

Svaka cast svaki dan jos jedan tabu o kome niko ne prica ! Ako hocete da Beograd bude slobodan grad I da se oslobidi od tajkuna samo 6 i tacka !

8 123

Miloje

Najbolja kampanja zasada ! Svaki dan po 2 3 objave to nema ni Sns ! Svaka cast , narod ce vam dati poprilicno poverenje !

20 139

Karaburma

Nasilja napretek ima i dobro je da je neko progovorio o tome.

85 232

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo