DS podneo krivičnu prijavu protiv Malog zbog Studija B

DS podneo krivičnu prijavu protiv Malog zbog Studija B Izvor: N1

Antikorupcijski tim Demokratske stranke podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje gradskog javnog servisa Studija B.

Šef Antirokupcijskog tima DS Filip Isailović rekao je da je Mali znao, ili je morao da zna, da je javna prodaja Studija B zakazana za avgust 2015. godine, ali je uprkos tome samo mesec dana pre toga odlučio da se iz budžetske rezerve grada tom mediju prenese 60 miliona dinara.

Istovremeno je doneta odluka i da se Studiju B pokriju dugovi, tako da je 60 miliona dinara sačekao nove vlasnike kada su ga kupili, precizirao je Isailović.

Prema njegovim rečima, na taj način je oštećen budžet grada i Studio B faktički je poklonjen privatnim vlasnicima, jer razlika od četiri miliona dinara između tog iznosa i kupoprodajne cene nije bila dovoljna ni za vrednost opreme, a kamoli da pokrije mnogostruko veću vrednost brenda Studija B.

Postavlja se pitanje da li su sadašnji vlasnici Studija B, koji su bili jedini ponuđači na javnoj prodaji, bili u dosluhu sa gradskim čelnicima, budući da su oni jedini pronašli ekonomski interes da ponude iznos kupoprodajne cene, naveo je Isailović u pisanoj izjavi.

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

buvljak studio b

Studio b je daleko od gradske televizije. Vredja svakog inteligentnog Beogradjanina. Ako se ruse i obnavljaju pijace, treba sve uciniti da vise ne postoji ovaj beogradski buvljak - bruka, koja je obicno pijacarenje iza razvaljenih tezgi punih trulezi, intrigarenje, olajavanje, pljuvanje svih koji nisu SNS. Treba okoncati muke sada vec potlacenih i sve gorih voditelja i ucesnika u kreiranju programa i vecine onih koji se na njemu pojavljuju. Ako to godi vlasti oni ce, jadni, morati da reklamiraju truli i smrdljivi kiseli kupus. Ovo je primer medija palog na najnize grane.

2 0

СТОП ширењу усташке идеологије

Треба поднети кривичну пријаву против Малог и Весића , јер градњом ДВЕ куле у облику стилизованог латиничног слова "У", величају хрватску нацистичку идеологију, у којој је латинично слово У било заштитни знак за усташе.

87 70

Zeleni venac sa šahovnicom

Po tebi treba podneti krivičnu prijavu i protiv onih koji su renovirali krov na pijaci Zelenog venca, koji mnogo podseća na ustašku šahovnicu !!

48 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo