Zatvori

DS podneo krivičnu prijavu protiv Malog zbog Studija B

DS podneo krivičnu prijavu protiv Malog zbog Studija B Izvor: N1

Antikorupcijski tim Demokratske stranke podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje gradskog javnog servisa Studija B.

Šef Antirokupcijskog tima DS Filip Isailović rekao je da je Mali znao, ili je morao da zna, da je javna prodaja Studija B zakazana za avgust 2015. godine, ali je uprkos tome samo mesec dana pre toga odlučio da se iz budžetske rezerve grada tom mediju prenese 60 miliona dinara.

Istovremeno je doneta odluka i da se Studiju B pokriju dugovi, tako da je 60 miliona dinara sačekao nove vlasnike kada su ga kupili, precizirao je Isailović.

Prema njegovim rečima, na taj način je oštećen budžet grada i Studio B faktički je poklonjen privatnim vlasnicima, jer razlika od četiri miliona dinara između tog iznosa i kupoprodajne cene nije bila dovoljna ni za vrednost opreme, a kamoli da pokrije mnogostruko veću vrednost brenda Studija B.

Postavlja se pitanje da li su sadašnji vlasnici Studija B, koji su bili jedini ponuđači na javnoj prodaji, bili u dosluhu sa gradskim čelnicima, budući da su oni jedini pronašli ekonomski interes da ponude iznos kupoprodajne cene, naveo je Isailović u pisanoj izjavi.

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

СТОП ширењу усташке идеологије

Треба поднети кривичну пријаву против Малог и Весића , јер градњом ДВЕ куле у облику стилизованог латиничног слова "У", величају хрватску нацистичку идеологију, у којој је латинично слово У било заштитни знак за усташе.

84 70

Zeleni venac sa šahovnicom

Po tebi treba podneti krivičnu prijavu i protiv onih koji su renovirali krov na pijaci Zelenog venca, koji mnogo podseća na ustašku šahovnicu !!

48 7

Mile

Ovakav kakav je sada studio B je bruka. Nadam se da ćemo ponovo gledati onaj kao nekad stari studio B, sa divnim novinarima i pogramom.

56 109

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo