Šapić: Napadima ne ugrožavate mene, već bolesnu decu

Šapić: Napadima ne ugrožavate mene, već bolesnu decu Izvor: N1

Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ponovio je da posle beogradskih izbora o eventualnim koalicijama neće razgovarati sa Srpskom naprednom strankom, kao ni sa Dosta je bilo, dok će sa svima ostalima komunicirati.

"Sa SNS neću pričati jer ne prihavtam taj način komunikacije, kao ni sa DJB jer je slična priča, dok ću sa drugima razgovarati. A da li će doći do dogovora zavisi od načina kako vide razvoj Beograda", rekao je Šapić novinarima posle predstavljanja programa liste čiji je nosilac.

Upitan da prokomentariše optužbe da je privatizovao humanitarnu organizaciju "Budi human - Aleksandar Šapić" on je kazao da poziva sve koji imaju bilo kakvu sumnju u zloupotrebu dođu i prijave je.

"Humanitarnu fondaciju sam lično otvorio. Skupština opštine Novi Beograd je bila samo osnivač i nikada nijedan dinar nije uložila u fondaciju niti je iko odatle učestvovao u njenom radu", kazao je Šapić.

On je dodao da su roditelji fondacije posle novobeogradskih izbora napravili peticiju i tražili od njega da lično preuzme fondaciju.

"Podneli su zahtev Skupštini opštine Novi Beograd i svi odbornici pa i iz DJB su digli ruku i osnivač humanitarne fondacije sa opštine Novi Beograd je prešao na mene lično", rekao je Šapić.

On je naveo da je fondaciji dodao ime Aleksandar Šapić jer je "Budi human" bilo zauzeto.

"Vodite računa o tome da kada u javnosti govorite na negativan način o organizaciji time ne ugrožavate mene, već bolesnu decu", rekao je Šapić.

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragana

Samo napred Sapicu.Na 3030 uplacujem koliko mogu .Njima ne bih uplatila ni cvonjak .Ba..a.

9 3

Vladan

Politika me ne interesuje ali molim da jednu iskrenu humanitarnu akciju niko ne ugrozava pre svega zbog bolesne dece. Ne bi trebalo u prljavim politickim igrama ugroziti na bilo koji nacin humanitarni fond koji je mnogima pomogao.

7 1

Marko PA

Napred Aco.Ti si svetski šampion i pravi humanista...Ne polemiši sa onima koji ti ni do kolena nisu.

20 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo