Poznate osobe koje javnost vidi u Beloj kući nakon Trampa

Poznate osobe koje javnost vidi u Beloj kući nakon Trampa Izvor: Pixabay

Još od dodele Zlatnog globusa i nadahnutog govora Opre Vinfri, Sjedinjene Američke Države, ali i svet, spekulišu o tome hoće li se ona kandidovati za predsednicu SAD.

Mnogi građani Amerike bi voleli da se Opra kandiduje i priznaju da bi za nju čak i glasali.

No, sudeći prema rang listi stranice Ranker Opra Vinfri nije jedina poznata osoba koju bi Amerikanci želeli da vide u Beloj kući, piše Indy100.

Na prvom mestu kao mogućeg budućeg predsednika SAD mnogi vide Oskarovca Toma Henksa koji, iako je glumio u gotovo 70 filmova, nikada nije glumio predsednika.

Toma Henksa po broju glasova sledi komičarka i voditeljka Elen DeDženeres, pa Oskarovac Morgan Frimen, koji je imao priliku da glumi predsednika u filmu "Deep Impact". Na listi ga sledi komičar i politički komentator Džon Stjuart, te glumac Dvejn Džonson.

Ranije spomenuta Opra nalazi se na šestom mestu, dok je u stopu prate holivudska legenda Klint Istvud, komičar Stiven Kolbert, pa čak i Čak Noris.

Ljudi koji su učestvovali u stvaranju ove liste mogućih predsednika iz redova poznatih osoba smatraju ih dobrim zbog komunikacijskih veština (Opra i Elen), razumevanja politike (Kolbert i Stjuart), ali i poznavanja borilačkih veština koje ne bi bile na odmet (Istvud, Džonson i Noris).

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Major Kriger

Od ozbiljne funkcije , Tramp je napravio rijaliti funkciju . Za takvu poziciju treba imati političko iskustvo , 15 - 20 godina ! Neozbiljno je od strane SAD medija favorizovati ljude bez političkog iskustva . Svaka čast i Tom Henksu i Opri Vinfri na karijerama , ali mislim da ni oni to ne bi hteli .

3 0

Brale

Samo Noris!

11 1

Dreadful

Auuuu, kad bi se Colbert kandidovao, kakav haos bi napravio 😂😂😂

22 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo