DSS: Osnovaćemo novu opštinu

DSS: Osnovaćemo novu opštinu Izvor: DSS

Demokratska stranka Srbije (DSS) će, ako dobije poverenje građana na izborima u Beogradu, osnovati novu gradsku opštinu na levoj obali Dunava i izgraditi naselje Mihajlo Pupin, izjavio je kandidat za gradonačelnika DSS Miloš Jovanović.

"Beograd mora da se razvija u širinu, a ne u visinu. Zato ćemo ovde, na levoj obali Dunava, osnovati novu gradsku opštinu Dunavski venac i izgraditi naselje Mihajlo Pupin sa 5.000 stanova", rekao je Jovanović, koji je obišao levu obalu Dunava kod Borče.

On je naveo i da bi realna cena stanova u novom naselju bila 650 evra po kvadratu, saopštila je DSS.

"Naselje sa pratećom infrastrukturom, školama i vrtićima biće prvenstveno namenjeno mladim bračnim parovima, kako bi mogli da započnu život u Beogradu sa manje briga", zaključio je Jovanović.

Izvor: dss

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Slobodan

Miloše, nisi doneo ništa novo na srpskoj političkoj sceni. I ti koristiš olako data predizborba obećanja koja bi naivne trebala da opredele za tvoju opciju. Doktore prava, oćekujemo mnogo više od tebe.

1 2

Đorđević

Sve je to lepo, ali neostvarljivo. Najlakše je obećati, a gde su pare, makete, finansijeri, pokrovitelji, građevinske dozvole i sve što ide uz izgradnju 5000 stanova sa jednom novom opštinom. Imaćemo više opštinskih službenika nego stanovnika u Beogradu.

8 6

Dejan Č.

Mislim da bi DSS trebao malo proširiti svoj politički program, a ne samo govoriti o nezavisnim opštinama i o rekonstrukciji nekadašnje narodne biblioteke pre Drugog svetskog rata. To jesu dobre ideje, ali problem je finansiranje takvih ideja.

6 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo