Obradović: Ne smemo zaboraviti nijednu prigradsku opštinu

Obradović: Ne smemo zaboraviti nijednu prigradsku opštinu Izvor: N1

U okviru kampanje za beogradske izbore lider Dveri Boško Obradović, ploveći Dunavom i Savom na prvom beogradskom "Koruptolomcu" sa predsednikom Dosta je bilo Sašom Radulovićem i sa kandidatima za odbornike liste "Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate", poručio je da ne sme da se zaboravi nijedna prigradska opština u Beogradu.

"Beograd se proteže u prečniku od 120 kilometara, od sela Dudovica u opštini Lazarevac koje je bliže Ljigu nego Beogradu, pa sve do poslednjeg PKB -ovog naselja Dunavac, koje je bliže Zrenjaninu nego Beogradu. Ne smemo zapostaviti nijedan rubni kraj Beograda, ne smemo zaboraviti nijednu prigradsku opštinu. I građani Sopota, Obrenovca, Mladenovca, Lazarevca ili Grocke treba da se osećaju kao Beograđani i treba da budu pomognuti od gradske vlasti koja ih je do sada uglavnom pljačkala, a slabo šta im pomagala", naglasio je Obradović  

On je istakao da je prva stvar koju treba uraditi u Beogradu decentralizacija - da se svim gradskim i posebno prigradskim opštinama u Beogradu vrate njihovi izvorni poreski prihodi i njihova imovina.

Izvor: Dveri

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Goran

"Da ovi odu a da se Radule vrati!" Treba da glasi slogan.

0 0

Ema

Ma sta kazes...!!!??😄

52 5

nina

Najvaznije od svega je da ovi odu. Ovo je najnenarodnija vlada, koja je otimala od svojih najstarijih da bi davala stranim tajkunima /nazovi investitorima/. Kada se njih resimo verujte da ce svima krenuti nabolje, ljudi ce se probuditi od monotonije i uspalosti i krenuce punim entuzijazmom da rade za sebe i svoje porodice.

48 108

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo