Oglašena prodaja imovine Autotransporta

Stečajni upravnik kraljevačkog Autotransport oglasio je prodaju četiri celine imovine ovog preduzeća - autobusa, sekundarnih sirovina (autobusi i druga vozila u lošem stanju), priključnih i teretnih vozila, te dostavnih i putničkih vozila.

Prvu celinu čini ukupno 32 autobusa (Mercedes, Volvo, Neobus, Sanos, FAP, Scania Starbus, Iveco Daily, Ikarbus), a njena početna cena iznosi 23,322 miliona dinara.

U drugoj celini su 26 autobusa u lošem stanju, poluprikolica Utva, dostavno voziilo Fiat Ducato, traktor IMT, traktor Tomo Vinković, viljuškar Pobeda i IMT traktorska poluprikolica. Ova vozila se, kao sekundarne sirovine, prodaju se na kilogram, a počena cena 9 dinara po kg. Obavezni depozit je 1,034 miliona dinara.

Treća celina se prodaje po početnoj ceni od 13,76 miliona dinata, a četvrta za najmanje 598.000 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 16. marta 2018. u 13 časova, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu. Podsetimo, Autotransport je u stečaj otišao početom 2016, a potom je počela i prodaja imovine iz stečaja.

Turska Tai Group nedavno je kupila auto bazu ovog kraljevačkog preduzeća gde, kako je najavljeno, planiraju otvaranje fabrike konfekcije.

Više detalja o objavljenoj prodaji vozila pogledajte na portalu eKapija.

Tagovi: tender , tender dana

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Thor

Nekada nisi mogao da nadjes kartu do Beograda a do prestonice se kretalo svaki sat!

2 0

Branko

E, a kako je to nekad izgledalo, pogledajte na klipu: youtube.com Autotransport ili ''Kraljevo grad mladosti''

4 0

Jelena

Lokacija je odlicna za snimanje horor filmova sa sve voznim parkom Autotransporta. Kako im je uspelo da sve obezvrede , za Oskara.

13 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo