Hrvatska privredna komora otvara predstavništvo u Beogradu

Hrvatska privredna komora otvara predstavništvo u Beogradu Izvor: N1

Predsednik Hrvatske privredne komore Luka Burilović naveo je da će sledećeg meseca ta institucija otvoriti svoje predstavništvo u Beogradu i ustupiti prostorije srpskoj komori, kako bi imala svoje predstavništvo u Zagrebu.

Burilović je otvorio Hrvatsko-srpski privredni forum na kom su učestvovali i predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, srpski predsednik Aleksandar Vučić, i brojni preduzetnici dve države.

"Srbija je značajan partner, više od 200 hrvatskih firmi tamo posluje. S ciljem još veće pomoći, sledećeg meseca otvaramo predstavništvo Hrvatske privredne komore u Beogradu, a kolegama ćemo ustupiti prostore kako bi dobili predstavništvo u Zagrebu. Važni su projekti od zajedničkih interesa koji se mogu finansirati iz EU fondova. Politički razvoj događaja uvek ima uticaja na privredu, pa zato Komore moraju pomoći da privreda nađe svoj put. Na tom su vam putu vrata Komore uvek su otvorena. Nas od svih politika zanima samo privredna politika", poručio je Luka Burilović.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Veljko P.

Hrvatska vec ima svoju Privrednu komoru u Beogradu. Ne prenosite bajate vesti. Nekada kada sam ja bio novinar i mlad nije bilo moguce da se prenose bajate vesti, vec smo svaku vest proveravali. Ovo nije nista novo. Komora postoji vec dve godine, a ovaj gospodin ocito nije dobro informisan.

1 0

businessman

Nema. Imala je do 2012, kada je zatvorena. Sada postoji samo Hrvatski poslovni klub.

0 0

Bojan

Napokon neke normalne vesti vezane za Srbiju i Hrvatsku.

2 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo