Kejn nije prošao u Arsenalu jer je bio debeljuca

Kejn nije prošao u Arsenalu jer je bio debeljuca Izvor: Catherine Ivill/Getty Images

Nekadašnji šef Arsenalove akademije kaže da Hari Kejn nije ostao u podmlatku "tobdžija" jer je bio debeljuca i nije bio atletski građen. Danas Totenhemov glavni golgeter je ovo verovatno teško podneo kao dečak jer je poznato da je kao mali bio fan Arsenala.

Hari Kejn je na Vembliju u subotu Arsenalu mogao da spakuje bar još dva gola, ali i činjenica da je dao jedan i to odlučujući je već dovoljno bolna navijačima "tobdžija" jer su ovog danas najboljeg engleskog golgetera imali u šaci. 

Osim što je već poznato da je Kejn kao mali bio navijač Arsenala, bivši direktor akademije londonskih crvenih kaže da je Hari kao dečak dobio ispisnicu iz tog kluba jer nije ispunjavao standarde zbog fizičke građe.

"Nažalost tačno je da smo ga pustili. Bio je debeljuca i ne baš atletski građen, ali smo pogrešili", rekao je bivši prvi čovek Arsenalovog podmlatka Lajam Brejdi.

"Čak ga je i Totenhem pozajmljivao nekoliko puta, ali on je bio jako posvećen i odlučan i tako je napravio karijeru" dodaje Brejdi koji smatra da je Kejn najbolji igrač sveta uz Lea Mesija, Kristijana Ronalda i Roberta Levandovskog.

Tagovi: hari kejn , totenhem , Arsenal

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna