DSS: Grocka da postane posebna jedinica lokalne samouprave

DSS: Grocka da postane posebna jedinica lokalne samouprave Izvor: DSS

Obodne gradske opštine treba da postanu posebne jedinice lokalne samouprave i da same odlučuju o sebi, a među njima se nalazi i Grocka, izjavio je kandidat za gradonačelnika Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.

On je, obilazeći sa saradnicima Grocku, ocenio da Beograd mora da promeni teritorijalnu organizaciju kako bi se lakše i efikasnije upravljalo gradom.  

"S jedne strane mora da se napravi niz novih gradskih opština poput Mirijeva, Dunavskog venca i niza drugih. S druge strane, obodne gradske opštine treba da postanu posebne jedinice lokalne samouprave, i tu mislim na Grocku, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac, Sopot i Barajevo", istakao je Jovanović.  

Predsednik DSS je naglasio da će se problemi Grocke lakše rešavati iz same Grocke, umesto iz Beograda.  

"Grocka ima niz problema sa kojima se suočava, počev od navodnjavanja i te sekundarne mreže, pa do niza drugih stvari. Stanovnici Grocke treba da uzmu stvar u svoje ruke", zaključio je kandidat za gradonačelnika DSS.

Izvor: N1 / Agencije

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milica

Slušala sam predavanja postovanog Profesora Milosa na predmetu Medjunarodni odnosi, BU, verujte mi, vredi svaku reč saslušati iako spada u mladji kadar profesora ima jednu veliku širinu kada je u pitanju odnos znanja, razumevanja i istog prenošenja, verujem da bi bio savršen gradonacelnik! Volela sam vaša predavanja poštovani Peofesore jer imaju smisla, kreativnosti i vrlo su logična ! Do pobede!

4 0

Obavesteni

U jednom smo saglasni - ima vrlo ubedljiv nastup ka spolja, ali samo do trenutka kada mu se postave pitanja o podzemnoj saradnji sa rezimom gde pred argumentima postaje nespretan. Njegova jedina uloga je na veliku zalost prevara dela nacionalno svesnih biraca u korist A.Vucica jer ga on apsolutno kontrolise. Tu se vracamo na pocetak price, struka i elokvencija nisu garant moralnosti jednog čoveka.

0 0

bivši dveraš

Moj prijatelju pa Dveri su u koaliciji sa Vučićevim ministrom Radulovićem bivšim o čemu ti pričaš...

3 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo