Radikali obeležili stranačku slavu

Radikali obeležili stranačku slavu Izvor: SRS

Srpska radikalna stranka obeležila je danas stranačku slavu Sveta Tri Jerarha – Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog.

Kako je navedeno u saopštenju, lomljenju slavskog kolača u sedištu stranke u Zemunu prisustvovali su ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov, prvi sekretar Ambasade Kine Či Ling Jun i prvi sekretar Ambasade Ruske Federacije Ivan Starostin, kao i prijatelji stranke i visoki stranački funkcioneri.  

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je istakao da srpski radikali, boreći se za vlast, "nikada nisu osramotili svoje pretke, niti su odstupili od svojih ideoloških zaveta, političkih principa i političkih programa".

"Srpski radikali se za vlast bore najčasnijim sredstvima u želji da ostvarujući vlast, onda kada im narod ukaže poverenje, pokažu da su bili dostojni tog poverenja. Nadam se da će nam na predstojećim gradskim izborima narod ukazati poverenje da učestvujemo u vlasti, a na nama je da opravdamo to poverenje i budemo dostojni narodne volje", izjavio je Šešelj.  

Izvor: FoNet

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

W W

Šta je kuma Dragica poklonila vojvodi.

0 0

Dr

Od ovih se Pasic u grobu prevrce. Ovo je samo za slikanje i oni najvise vole sendvice

11 2

Alfatoksin

Njih deset

20 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo