Evropska komisija pozdravlja posetu Vučića Hrvatskoj

Evropska komisija pozdravlja posetu Vučića Hrvatskoj Izvor: N1

Svaki korak koji vodi poboljšanju odnosa u jugoistočnoj Evropi važan je i dobrodošao, izjavila je u ponedeljak portparolka Evropske komisije Maja Kocijančič, komentarišući posetu srpskog predsednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj.

"Dobrosusedski odnosi i regionalna saradnja veoma su važni, što je naglašeno i u strategjiji za zapadni Balkan i bilo koji koraci koji vode prema poboljšanju u tom području su dobrodošli", rekla je Maja Kocijančič, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše posetu Vučića Zagrebu.

Srpski predsednik stigao je u ponedeljak ujutro u Hrvatsku gde je razgovarao sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

Sve o poseti čitajte u našem BLOGU UŽIVO.

Izvor: N1

Komentara 18

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksandra86

Svi smo mi ljudi, i naravno da je bolje da ne razmišljamo kad odemo negde da li će nas neko mrko pogledati jer smo neke druge nacionalnosti.

123 2

aca

Evropska unija je nas san i imamo cvrsto obecanje da ce 2025 biti ne san nego java .Jedino se plasim da to ne postane ruzan san jer kolko vidim kod te nase ,,obecane zemlje 'postoje arsini i arsini.Kosovo i Katalonija nije isto pa onda recimo u Hrvatskoj je dozvoljeno slaviti genocid ,pa je njima isto dozvoljeno da teroristima dizu spomenike.Pa onda neko poredi cetnike i ustase i trpa ih u istu korpu iako to nema jedno sa drugim nikakve veze.Stice se utisak da Srbija ne ide u narucje majci nego macehi.

2 145

Radmila Rada Kuzmanović

@aca Slažem se sa Vama da ustaše i četnici nisu slični pokreti, niti su Kosovo i Katalonija posebni slučajevi, ali shvatite da EU nije jedinstvena po svim pitanjima. U Eu postoje članice koje se ne slažu sa priznavanjem Kosova, sa kvotama migrantima, sa pristupanjem nekih zemalja poput Turske( Austrija), ili sankcije protiv Rusije. Znači iako su Unija, problemi unutar nje se ne sagledavaju na isti način. Bez obzira na sve, mislim da je Eu za sada naše najbolje rešenje.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo