Marković: Da beogradske opštine imaju veća ovlašćenja

Marković: Da beogradske opštine imaju veća ovlašćenja Izvor: SPS

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da se koalicija SPS-JS zalaže za decentralizaciju Beograda i da opštine poput Mladenovca, Lazarevca i Obrenovca imaju veća ovlašćenja.

"Lista Ivica Dačić - SPS - Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija se zalaže za decentralizaciju i da veća prava i ovlašćenja imaju opštine kao što su Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac... Jer iz Knez Mihailove se ne vidi Mladenovac", rekao je Marković.

Kako se navodi u saopštenju, Marković je naveo da je Srbija sada politički stabilna i poštovana u međunarodnim odnosima i tu činjenicu moraju mnogo više da koriste predsednici opština i gradonačelnici i da se sami angažuju na dovođenju stranih investitora i otvaranju novih radnih mesta.

"Lokalna samouprava mora mnogo više da uradi za dobrobit građana jer ne može i ne sme samo da čeka na pomoć republičke Vlade. Gradonačelnik Beograda treba da bude neko ko dobro poznaje probleme ovoga grada i ko zna da ponudi rešenja, zato je naša lista kandidovala Aleksandra Antića", rekao je Marković.

Izvor: Infobiro

Komentara 33

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Cvrc Milojka

Idi u Jagodinu majstore!

2 1

Kopač mrkog uglja

Koju opštinu Palma zastuspa ? Da nije možda Lazarevac sa Kolubarom ?

4 0

dr

I da predsednici opstina imaju diskreciono pravo da dele :tebi 5.000,00; tebi 6.000,00; a tebi e ti si nas tebi 1.000.000,00 i pride letovanje u Paraliju a pri povratku gratis poseta muzeja vostanih figura i mesec dana nagrade da hrani zirafu. Moze i ako moze da joj nesto drugo radi.

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo