Đuričko: Đilas treba ponovo da bude gradonačelnik

Đuričko: Đilas treba ponovo da bude gradonačelnik Izvor: Medija centar Beograd

Kandidat za odbornika liste "Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!" i član političkog saveta Pokreta slobodnih građana, glumac Nikola Đuričko poručio je u razgovoru sa mladima da ne dozvole da drugi odlučuju o njihovoj sudbini i da glasaju 4. marta.

On je dodao da mladi često neće da glasaju jer im se, kako je rekao, ne dopada politička ponuda, šaljivo upoređujući izbore sa “nekom igrankom”.

"To bi bilo kao da si na igranci i kažeš nema nijedna devojka koja meni odgovora. Nemojte imati takav pristup i nemojte da drugi odlučuju o vašoj sudbini. Meni kad neko kaže Dragan Đilas je već bio gradonačelnik i sad ti hoćeš opet, ja kažem da. Ja zaista mislim da treba ponovo da bude gradonačelnik", rekao je Đuričko.

On je objasnio da je njegova obaveza kao javne ličnosti da iznese svoje mišljenje i da ne može da ćuti, kao što nije ćutao "ni za vreme diktature Slobodana Miloševića", iako su nam, kako je rekao, govorili da moramo da ga trpimo i da ga nije moguće "skinuti s vlasti".

"Mi smo Slobu pobedili olovkom. Otišli smo na izbore i zaokružili nekoga ko nije bio on i tako smo ga pobedili. Mi smo jednu strašnu torturu već doživeli. Vrlo brzo smo opet skliznuli u neku diktaturu, u obožavanje ličnosti i diktat jedne partije, ali ja mislim da ćemo ih opet pobediti olovkom", rekao je Đuričko.

Izvor: N1 / Agencije

Komentara 27

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Igranka bez Prestanka

Od demokratskih promena nismo imali ovaj jezik simbola u politici. Svi se sećamo sarmi koje jedemo, žaba koje gutamo i drugih poetskih izleta u objašnjavanje turobne realnosti... Ako smo već kod igranke - igrali smo sa jednim - nismo dobro prošli, igramo sada sa drugim - i on nas zamara, za sledeći ples biramo nekog ko zna da pleše, prati naše korake i ko nas - ne davi! ;)

0 0

Aleksa Žunić

Normalno je u svetu da se vlasti na nivoima razlikuju jača je kontrola.Opozija da prekontroliše šta se tu sve radilo.Republika da kontoliše grad.Narod da dodje do pameti i počne da razmišlja o sebi,političare da smatra kao trenutnu pojavu i lako smenjivu.Mesi je odličan ali trener kaže :"Mesi na klupu"?Kod nas ima da igra do sudnjega dana ,ekipa gubi ,stadion se raspada,dugovi rastu,reklama sve jača,mi u igri držimo antitalente samo da bi njima bilo dobro-nama sve gore i gore.Budi selektor biraj najbolje.

6 0

srbijanac

Djilas do pobede!

34 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo