Princ Hari i Megan Markl otkrili nove detalje o venčanju

Princ Hari i Megan Markl otkrili nove detalje o venčanju Izvor: Reuters/Toby Melville

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl otkrili su nove detalje o svom venčanju 19. maja, uključujući i to da će svečanost uključivati povorku s kočijom kroz ulice Vindzora.

Venčanje u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor počeće u podne i par će venčati nadbiskup Kanterberija Džastin Velbi, objavila je palata Kensington.

Sat kasnije par će se provozati u kočiji ulicama gradića.

"Nadaju se da će taj kratki put omogućiti većem broju ljudi da se okupe oko Vindzora i uživaju u atmosferi tog posebnog dana", saopštila je palata.

 Novovenčani par pridružiće se zvanicama na prijemu u dvorani Sent Đordž. Kasnije iste večeri, otac mladoženje princ Čarls prirediće prijem za par i njihove bliske prijatelje i porodicu.

Isti dan održava se finale FA kupa na kojem Harijev brat princ Vilijam obično predaje pobedniku trofej kao predsednik Fudbalskog saveza, pa još nisu poznati njegovi planovi.

Prošlog meseca Vilijam je rekao da brat još nije tražio da mu bude kum, kao što se očekuje, i kazao da još razmišlja kako da pomiri dve istovremene obveze.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Od Srca...

...bih voleo da su mi sve brige i problemi kao one koje imaju ovo dvoje mladenaca... Neka im je sa srecom usput, budi receno

16 1

Zoran

Divno

8 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo