Aktivisti "Šta radite bre" trčali 83 kruga oko jelke na Trgu

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" organizovala je tačno u podne simboličnu trku oko novogodišnje jelke na Trgu Republike i to 83 puta, pošto je plaćena 83.000 evra.

Izvor: FoNet

Aktivisti i kandidati za odbornike ove liste napravili su ukupno 83 kruga, za svaku hiljadu evra po jedan krug, koliko su gradski čelnici platili ovu jelku.

"Ovde na Trgu Republike, u samom centru grada, svi Beograđani i strani turisti mogu da vide koliko je ova gradska vlast nesposobna i bahata. Uveliko stiže proleće, a oni još drže okićenu jelku, koja ovde sada valjda dočekuje i Kinesku novu godinu. Plaćena 83.000 evra naših para, najbolje pokazuje kako ova vlast u gradu razmišlja i radi. Zamrznuti negde u vremenu novogodišnjeg slavlja, oni ni baterije na Milenijumskom satu (na Trgu) nisu u stanju da zamene mesecima, pa i on stoji. Ne damo im da zaustave vreme u Beogradu", rekao je Lazar Lešnjak, kandidat za odbornika na listi "Šta radite bre".

Aktivisti smatraju da je broj turista - izmišljen.

"Svoju nesposobnost oni prikrivaju besmislenim projektima od kojih korist imaju samo njihovi omiljeni domaći i strani tajkuni, a bahatost pokušavaju da opravdaju izmišljenim brojevima turista u Beogradu. Zato mi danas od Gorana (Vesića) i Siniše (Malog) tražimo da prestanu da obmanjuju građane i da nam obelodane tačne podatke o broju turista u gradu, onih koji su platili boravišnu taksu. Samo tako možemo izračunati koliko je taj dvojac potrošio naših para po turisti", navodi Lešnjak.

Tagovi: Šta radite bre

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ja

Kakav manjak kreativnosti..

2 7

Veteran

Ovo bi mogao biti dobar model za isterivanje istine od predstavnika arogantne vlasti. Naravno to mora biti na društvenim mrežama.

15 95

Michael

Zasto samo oko jjelke. U gradu je status Nova godinai dalje na snazi

12 68

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo