SNS obećava novi most, stadion, gondolu, dečju kliniku...

SNS obećava novi most, stadion, gondolu, dečju kliniku... Izvor: Tanjug/ Tanja Valič

Beograd je značajno lepšti grad nego pre četiri godine, rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke (SNS) u Batajnici Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

Po njegovim rečima, "definitivno je puno je stvari urađeno i svi bi to, hteli ili ne, mogli da vide".

"Na prvom mestu je metro, a napravićemo i novu dečju kliniku. Vlada Srbije obezbedila je novac i imaćemo 30.000 novih kvadrata. Napravićemo i novi most na Savi i novi nacionalni stadion, pešačku zonu u centru grada, gondolu ...Ovi projekti će od Beograda napraviti metropolu kakvu želimo. I to će privući i nove investicije i otvoriće nova radna mesta", rekao je Radojičić.

Izvor: Tanjug

Druga na listi SNS za gradske izbore, Aja Jung izjavila je da je planirana i izgradnja nove opere i baleta. "Moramo raditi na tome da pozorišta i bioskopi budu puni. Kultura je investicija u nas i u našu decu", rekla je Jung.

Vučić najavio izgradnju kanalizacije i vodovoda do Batajnice

Izvor: N1

Aleksandar Vučić, predsednik SNS i Srbije, konstatovao je na ovom predizbornom mitingu da je "Srbija bolje mesto za život nego pre pet godina".

"Pre pet godina zemlja nam je bila pred potpunim bankrotom. Bili smo ponižavani. Budućnost gotovo da nismo mogli da vidimo. Beograd je bio prezadužen. Danas Beograd duguje 500 miliona evra manje, znatno manje nego pre 4 - 5 godina. Smanjuje se javni dug Srbije", rekao je Vučić.

On je najavio da će "još više biti povećane plate i penzije".

Najavio je i izgradnju kanalizacije, vodovoda u Batajnici, i puta do Banovaca, podsetio šta je urađeno i dodao: "Nemojte da vas zavaravaju ovi iz Zemuna da su oni sve to uradili. Uradila je Vlada".

"Radićemo za narod, ne za svoj džep. Setite se priče o 24 stana Siniše Malog, a gde su ti stanovi. Lagali su. Ali neće da se izvine. Vodili su prljavu kampanju. A oni ne da imaju 24 stana, nego imovinu u vrednosti od 240 stanova, i to sve od vaših para", rekao je Vučić.

Zaključio je da je "Batajnica je Beograd isto koliko je Beograd Batajnica". Govoreći o opoziciji, rekao je da "oni svi zajedno imaju isti program koji se svodi na: mrizimo Vučića i mrzećemo ga još više".

"Možete da se smejete njihovim rešenjima", dodao je Vučić i zamolio prisutne da budu uz listu SNS.

Učešće na mitingu završio je rečima "da mora da se sprema za put u Zagreb". "Jer neću da vas obrukam, hoću da predstavljam i vas i zemlju na najbolji mogući način".

Vučić je poručio "da će brinuti i o Krajišnicima, na svakom mestu, pa i sutra u Zagrebu".

"Srbija hoće mir i stabilnost i hoće da razgovara sa svima. Srbija nikome neće da se pravda zašto je snažnija danas nego juče. Bićemo u ekonomskom i političkom i u svakom drugom smislu jači i nećemo nekomo zbog toga da se izvinjavamo", rekao je Vučić i naglasio da "nismo više inferiorni kao što smo bili decenijama i vekovima".

Komentara 235

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kurta i Murta

A od svega toga građani će dobiti "tajne agente"komunalne policije da bi se osiguralo da daju pola plate na gradski prevoz.

3 0

dragan

A od jutros radnici na potezu Trg Slavija -Veterinarski fakultet skidaju propalu gumu u kojoj se nalaze sine u tramvajskoj bastici,ispucao beton i iskidana guma posle 2 meseca?Radnik koji skida gumu mi kaze a sta si ti mislio brate da ce to da traje zauvek,dosta je dva meseca.Pa menjamo da ponovo uzmemo neku kintu,treba i nasa deca da jedu kivi i banane.... Ta ulica se radila mesecima,celo leto izazivala kolaps u saobracaju,posto grad nema zavrsni racun necemo nikad znati koliko je tacno kostala....i trajala je tramvajska bastica 2 meseca.

4 0

zora

nekaže naš narod tek teko "OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE" Odkud pa njima svima novac da obećanje pretoče u delo to je put uzimati skup kredit i biti rob njega dok se neotplati a za to vreme ćorava koka ubola po neko zrno da bi živela.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo