Za mršavljenje je bitnije šta jedete nego koliko vežbate

Za mršavljenje je bitnije šta jedete nego koliko vežbate Izvor: Shutterstock

Ako želite smršati mnogo je važnije šta jedete, nego koliko vežbate. Naučnici kažu i da je najbolja ishrana ona s najmanje ugljenih hidrata.

Naime, naučnici sa univerziteta Harvard otkrili su u poslednjem istraživanju da je ishrana s malo ugljenih hidrata odličan saveznik u gubljenju viška kilograma - oni koji su bili na ovom režimu izgubili su do pet kilograma više za isto vreme.

Najdelotvornije da obavezno izbacite iz ishrane hleb, a sve pojačate i dodatno "podmažete" maslinovim uljem.

Takođe, još jedna studija o navikama u ishrani pokazala je da oni koji na dijeti jedu manje od 40 grama ugljenih hidrata gube mnogo efikasnije masne naslage.

Komentara 25

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DraganNS

@Dragan Poštovani imenjače. Maslinovo ulje nije "nezasićeno" masnim kiselinama. Tako nešto ne postoji. Ono sadrži mono-nezasićene masne kiseline. To je svakako bolje od zasićenih kiselina ali je i dalje štetno za krvne sudove i vodi ka arterosklerozi. Apsolutno sva ulja su loša za srce i krvne sudove. Maslinovo ulje nije zdravo i ne doprinosi ničemu, ono je samo manje štetno. Kao cigarete sa manje nikotina i katrana. Manje su štetne ali i dalje vode ka raku pluća. Sve studije sprovedene na ljudima i primatima pokazuju ovo. Ja to vrlo dobronamerno kažem jer je ozbiljna stvar u pitanju. Ljudi konzumiraju maslinovo ulje bezbrižno neznajući da je zapravo štetno kao i svako ulje.

4 8

Free

Vežbala sam i oslabila nisam. Ali kada sam izgubila apetit oslabih za čas. Jela sam i hleb, ništa nisam menjala samo sam jela manje. Prosto i jednostavno. Vežbati zbog zdravlja, a dokazano je (na miševima, Ok.) da manji unos kalorija produžava životni vek. Tako da kombinujmo.

21 2

Srbifornikacija.

Što više sexa,to bolje...

21 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo