Radnici "Autotransporta" protestovali ispred Gradske uprave

Radnici "Autotransporta" protestovali ispred Gradske uprave Izvor: Pixabay
(ilustracija)

Osamdesetak bivših radnika kraljevačkog "Autotransporta" ponovo su protestovali ispred zgrade Gradske uprave, nezadovoljni što gradonačelnik Kraljeva nije uspeo da im zakaže sastanak kod nadležnih u republici.

Oni traže isplatu svih dugovanja iz stečajne mase „Autotransporta“, koji je u međuvremenu privatizovan.

Pozivaju se na rešenja Privrednog suda prema kojima 386 bivših radnika tog preduzeća ima pravo na isplatu, ali samo za plate za poslednju godinu rada, uoči uvođenja stečaja.

Radnici ne prihvataju da iz stečajne mase neće dobiti sav zaostali novac, a gradonačelnik Kraljeva kaže da je nemoćan.

Izvor: FoNet

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

gaga

Da to je taj "gradonačelnik" najsiromašnijeg grada u Srbiji. On je na čelu grada koji nema niti jednu investiciju u zadnjih 5-6 godina. On je taj koji otvara semafore, kineske radnje i sl. On je i taj čije službe ne mogu da sklone nijednog psa sa ulica Kraljeva, pa žitelji ovog jadnog grada nose petarde da bi se odbranili od ove pošasti. I njega i dalje nije sramota da sedi u fotelji gradonačelnika prima platu za nerad.

30 1

Bojan

obican klinac, neiskusan, radi po principu vezi konja gde ti gazda kaze!

25 1

seljak

Kakav gradonacelnik takav i grad.Gradonacelnik se nista u Kraljevu ne pita nego kum kuma gos.Z. iz Leposavica.Prevoz danas obavlja V. kum Tome Nikolica a za ove mucenike nema novca .Srbijo zrela si za novi 5 oktobar ali i 6.

35 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo