Srbija ukida vize za državljane Bahama, Jamajke, Kolumbije

Srbija ukida vize za državljane Bahama, Jamajke, Kolumbije Izvor: Pixabay

Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju državljanima Bahama, Barbadosa, Jamajke, Svetog Vinsenta i Grenadina, Paragvaja i Kolumbije.

Građani koji imaju pasoše ovih zemalja mogu da borave na teritoriji Republike Srbije do 30 dana od datuma ulaska u zemlju, u periodu od godinu dana, ukoliko ne postoje smetnje iz člana 11. Zakona o strancima.

Odluka stupa na snagu 15. februara 2018. godine.

Komentara 31

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Blagojčo

Uz Plaćeni Avionski prevoz i Smeštaj sa Pet zvezdica.

5 1

Zemunka 3 Generacije

Evo nama bahamanlija i jajamajcana gde cemo stati svi

13 2

DTT

Zaista me je ova tema zaintrigirala.... i voleo bih kada bi N1 ili neko drugi postavio ovo pitanje srpskom MIP-u. Spomenuo sam vec u prethodnom komentaru kako, na primer, nisu ukinuli vize i Trinidadu i Tobagu. Da pojasnim - zanima me koji su kriterijumi u nasem ministarstvu za ovakve odluke. Taj Trinidad i Tobago je treca najbogatija drzava na americkom kontinentu - odmah iza Kanade i USA. Poredjenja radi srpski GDP je 6.000 Trinidadski je 16.000. Ne treba im viza za UK i Sengen ali eto jedino za Srbiju u celoj Evropi im treba. Uzgred ni Kosovo ne priznaju..... Znam ljude sa Trinidada koji zele da posete Srbiju ali im ne pada na pamet da se smlacuju sa vizama... jednostavno ce otici u Pariz, London ili Madrid bez vize umesto u specijalnu Srbiju.... A sto je NAJGORE Srbima ne treba viza za Trinidad. A u usto vreme za SVIH OVIH 6 DRZAVA SRBIMA TREBA VIZA!!! Kako je to moguce??? Ko to odlucuje u nasem ministarstvu????? NE SHVATAM TU "LOGIKU"!

53 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo