Antić: Koalicija SPS-JS biće najprijatnije iznenađenje

Antić: Koalicija SPS-JS biće najprijatnije iznenađenje Izvor: Infobiro/printscreen

Kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić poručio je, na predizbornom skupu da će ta koalicija biti najprijatnije iznenađenje na beogradskim izborima.

Takođe je rekao da je ključni element za njihov pozitivan rezultat velika podrška Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, koji, kako je kazao, imaju veliki autoritet i u prestonici i u celoj Srbiji.

Antić je rekao da se planira da se u Beogradu ojača socijalni program, odnosno da se da veća podrška svim ranjivim kategorijama stanovništva.

"Zalažemo se za veću podršku politici radjanja, porodicama sa više dece, za pomoć trudnicama i porodiljama, kao i našim starijim sugradjanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi socijalisti, baštinimo ideje i vrednosti onih vrednih i ponosnih žena i muškaraca koji su svojim radom izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to političko nasledje", rekao je Antić.

Antić je dodao da Novi Beograd, kao jedna od najvećih opština u Srbiji, treba da bude lokomotiva razvoja glavnog grada i primer drugima.

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma ocenio je da će koalicija te stranke i Socijalističke partije Srbije (SPS) na predstojećim beogradskim izborima imati dvocifren rezultat i dodao da Beograd ne treba da bude opozicija Srbiji.

"Beograd ima dva miliona stanovnika, i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji, da naša lista dobije poverenje Beogradjana da bi u narednom periodu učestvovali u vodjenju Beograda u interesu svih gradjana. Ovo je koalicija koja nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod i nikada ih neće izdati", rekao je Marković.

Izvor: Agencije

Komentara 25

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Djokica

Bice vec u ponedeljak 5 marta mnogo lepo kada ne vidim vise da postoje one koji nam zagorcase zivot.

9 0

Boki

društveno-ekonomsko uređenje u kojemu je većina sredstava za proizvodnju u javnom, odnosno državnom vlasništvu, a većina ekonomske delatnosti se odvija pod strogom kontrolom države u svrhu što ravnomernije raspodele društvenog bogatstva. SPS je bio u vlasti prilikom najveće rasprodaje državnih preduzeća, sad je u vlasti u novoj podeli državnog kapitala stranim investitorima, ukljucujuci i davanje pod koncesiju na 25 godina Aerodroma, i rasprodaju srpske zemlje po vojvodini. Ono sto mene zanima je sta je tačno politika SPS-a, koji je program SPS-a, taj program sam čitao ali se ne poklapa sa radom stranke tako da računam da je napisan proforme. U predizbornu kamanju stranka koja je u vlasti u Beogradu treba da predstavi sta je radila u prethodnim godinama, a opozicija da uputi na propuste. Ne može Antic da ide po pijacama i da daje prazna obecanja, pošto nisu ispunili u prethodnom periodu. SPS nema identitet, nema kadrove sem pojedine rukovodioce koji rade za 20000 eura mesecno, koji propagiraju polituku socijalizma, i za mene je to nečuveno. Da ne dužim ali iskreno se nadam da nećete preci 5%! Svi vi ste se sakrili iza Vucica zbog sopstvenih guzica.

11 0

Vojo

Bivša Slobo/Mirina i bivša Arkanova ratnozločinačka stranka. U zemljama sa zakonom ovakvima bi bilo zabranjeno da postoje, poput Hitlerove ili Musolinijeve stranke, a kod nas oni nastavljaju da truju narod i raspiruju mržnju. A sve da bi nastavili da kradu.

9 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo