Marković: Borimo se da Beograd ne bude opozicija Srbiji

Marković: Borimo se da Beograd ne bude opozicija Srbiji Izvor: SPS

Predizborni skup koalicije "SPS - JS Dragan Marković Palma" za beogradske izbore održan je na Novom Beogradu, odakle su poručili da će ta koalicija ostvariti dvocifren rezultat.

"Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija će na beogradskim izborima imati dvocifren rezultat i to je poruka podrške i za šefa ove koalicije Ivicu Dačića, koji se trenutno u Njujorku i Vašingtonu bori za Srbiju i njene interese", rekao je predsednik JS Dragan Marković Palma.

Marković je dodao da ta koalicija nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod, kao i da ih nikada neće izdati.

"Beograd ima dva miliona stanovnika, i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji, da naša lista dobije poverenje Beograđana da bi u narednom periodu učestvovali u vođenju Beograda u interesu svih građana. Moramo sve učiniti da srpska pamet i mladost ostane u Srbiji. Jedna od mera je da ne mogu svima biti iste plate u javnom sektoru, da se mora vrednovati znanje i rad. Ko ima rezultat, njemu sleduje i veća plata. Za nas je ključna stvar sposobnost, a ne podobnost", poručio je.

Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić rekao je da će fokus njihove vlasti biti socijalna politika.

"Zalažemo se za veću podršku politici rađanja, porodicama sa više dece, za pomoć trudnicama i porodiljama, kao i našim starijm sugrađanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi socijalisti baštinimo ideje i vrednosti onih vrednih i ponosnih žena i muškaraca koji su svojim radom izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to političko nasleđe“ istakao je Aleksandar Antić, koji je naglasio da bi voleo da koalicija SPS-JS pobedi i na Novom Beogradu, za koji je rekao da je dugo bio "uporište SPS i biće opet".

Komentara 93

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

Palma forsira rat za BEOGRAD,znači,izbori će biti obojeni krvlju!?Koliko znamo on je iz Jagodine i nikakve veze nema sa Beogradom,ovde je sa zadatkom da u ime BIA,tj.VUČIĆA,napravi nerede!!!Ko zna kakav su scenario osmislili VUČIĆ&Comp.!?

5 0

Doberman Zli

3000 za gospodina

7 0

Zlopamtilo

Gospodin Palma je nehotice izneo celu suštinu paranoje vladajuće klike "Beograd-opozicija republici".Taj paničan strah zapravo odslikava do kog smo mi nivoa u stvari ogrezli u nekakvom frustrirajućem kvazi demokratskom sistemu instaliranom spolja, sistemu koji je obeležio polovinu svojih građana kao protivnike države a sebe kao zaštitnike i sada je ta nametnuta veštačka realnost ugrožena.Bolesno.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo