Šta radite bre: Tajkunske firme maltretiraju Beograđane

Šta radite bre: Tajkunske firme maltretiraju Beograđane Izvor: Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać"

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" zatražila je da se hitno zaustavi, kako je navedeno u saopštenju, maltretiranje Beograđana kojima izvođači radova pojedinih firmi već danima uskraćuju mogućnost da koriste pešački prolaz između Knez Mihailove i Čika Ljubine ulice.

"Ovo je nastavak neshvatljivih poteza u ovom delu grada, gde su već zatvorene pristupne saobraćajnice oko Knez Mihailove ulice, pa je do pojedinih zgrada onemogućen prilaz i vozilima hitne pomoći i vatrogascima. Ulice su istovremeno prekrivene preskupim pločama koje lako pucaju i prave probleme pešacima. Sada smo i svedoci toga kako se tajkunske firme bezobzirno ponašaju prema građanima, zatvaraju prolaze, stavljaju metalne ograde i onemogućavaju slobodno kretanje", navodi se u saopštenju te grupe građana.

Kandidat za odbornika te grupe Lazar Lešnjak rekao je da se ti radovi izvode bez obavezne gradilišne table, već samo sa ogradom, za koju kaže da je bespravno postavljena.

"Postoje pravi načini kako se ovakvi radovi izvode, brave i katanci sigurno nisu dobro rešenje. Kada posle gradskih izbora dođemo u priliku da utičemo na odluke promenićemo praksu po kojima su interesi tajkuna bitniji od interesa građana", rekao je Lešnjak.

Komentara 17

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stefan

Ova je slika I prilika ove sramne vlasti ! Necete jos dugo vase vreme je isteklo ! Vreme je za nova lica kakav je Bastac koji izlazi na ulicu i prica sa gradjanima o njihovim svakodnevnim problemima dok su se ovi drugi zavukli kao u misiju rupu !

10 2

Voja

Mora se stati na put huliganima i nasilnicima

12 48

Dorcolka

Bastac realizuje sve sto kaze i obeca.

13 86

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo