Šešelj: Želimo da dovedemo Rusiju u Beograd

Šešelj: Želimo da dovedemo Rusiju u Beograd Izvor: SRS

Kandidat SRS za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović i zamenik šefa izbornog štaba te stranke Aleksandar Šešelj predstavili su programsku ideju bratimljenja Beograda sa Sankt Peterburgom.

Kako se navodi u saopštenju SRS, cilj radikala nakon ovih izbora je da povežu Beograd sa ovim ruskim gradom u svakom, pa i infrastrukturnom smislu.

"Republika Srbija i Ruska Federacija su dve prijateljske zemlje, a Srbi i Rusi su dva bratska naroda. Naš cilj je da nakon ovih izbora ostvarimo saradnju, da pobratimimo Beograd sa Sankt Peterburgom, severnom prestonicom Rusije, drugim najvećim gradom u Rusiji, ne samo u socijalnoj, ekonomskoj, kulturnoj već i u infrastrukturnoj sferi.

Šešelj je istakao da u Sankt Peterburgu postoji metro koji je najdublji na svetu, koji je jedan od najboljih i koji, u proseku, kasni dva minuta godišnje.

"Mi želimo da učestvujemo u vlasti nakon ovih izbora, želimo da dovedemo Rusiju u Beograd. Želimo Beograd na srpski način", zaključio je.

Komentara 54

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zika Pekar

Ko voli Rusiju, sa beogradskog kolodvora svakog dana u petnaest minuta do tri krece voz za sibir pa izvolte.

1 0

BABA

Jeli Šešelju, ti bi doveo Ruse u Srbiju, a uzimao velike pare sa Zapada (Kanada). Pouzdano znam da svake godine dobijaš po 80 do 100 hiljada dolara iz Kanade. Znam čoveka koji ti donosi. Dodje do tvojih kućnih vrata da ti preda lovu, a ni kafom ga ne ponudiš. Ovo što sam rekla mogu da potvrdim lično, jer mi je taj čovek iz Toronta komšija. Sram te bilo! Ti si jedan ratnohuškaš. Ratovao bi sa našom. Ti si jedan folirant i demagog.

10 0

Radovan.

Nemojte dovoditi Ruse, nisu nam uopšte potrebni. Bolje idite vi i vaša bulumenta u Rusiju i to zauvek.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo