Vučelić: Dug Partizana preko 20 miliona evra!

Vučelić: Dug Partizana preko 20 miliona evra! Izvor: sk
Milorad Vučelić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u razgovoru za Sportski žurnal je otkrio da je dug kluba naglo porastao, kao i kako se to desilo.

"Uspeh za uspehom, al' stalna napetost. Podigneš pehar i kažeš saradnicima: bilo je divno, uživajmo tri dana. Znaš, posle toga kreću novi problemi. Prošla godina je bila berićetna i – užasno teška: izbacivanje iz Evrope, borba za titulu... Nemam slavodobitnu svest, finansijsko breme biće trajno u Partizanu, zbog užasnog nemara i štetnog ponašanja prethodnih uprava. Nema bukvalno meseca da se ne pojavi neki dug koji nije registrovan!"

Vučelić je objasnio o kakvom dugu se radi.

"Dug je bio 15 miliona evra kad je revizor podvukao crtu, ali kad se pojavila naknadna dokumentacija i prikriveni sporovi – preko 20! To je sto krivičnih dela! Služba za borbu protiv organizovanog kriminala i tužilaštvo dolazili su tri puta – nikakvih posledica nema, sumnjam da će da ih i bude. Slušam: oni su dali... Niko ništa nije dao Partizanu! Samo pozajmice... Dobro, nisu s kamatom, ali bolje da su mu novci tu... Imamo i sad potraživanja: Savić, Živković, Kleo, Vagijatis, Berti..."

Predsednik crno-belih smatra da opravdanje za tako nešto ne postoji..

"Neviđeni javašluk, nemar, neznanje, nebriga. Obećamo, ne ispunimo. Platiće neko drugi! Možda bih rekao i nešto drugo, ali... Da bi se sačuvala institucija Partizana, da svaka uprava ne pljuje prethodnu, malo smo i tiho prešli preko nekih stvari. Šta da radimo, što moramo da platimo, moramo... Nismo napravili nijedan dug te vrste. Dajemo plate, kad smo došli zaostajale su četiri, sad idu mesec za mesecom. Uložili smo u stadion, naplaćali se i kazni... Napredovali smo, uzeli trofeje, međutim..."

Komentara 53

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miki Struja

Uprava napolje.

2 2

Samo kazem

Isti i bolji rezultati , vide prodanih igraca od C zvezde a tamo dug iznenada pada a kod nas iznenada porastao...da niste dosli iz istog miljea neko bi jos i pomislio da izvlacite pare iz Partizana a ubacujete u Zvezdu

8 3

ajston

Gosp.Vuchelicu doci ce i Vashe promashene investicije nared kao i vashih predhodnika.Dovoljno je pomenuti Sumu i sve je jasno ko dan,a to bi ovako moglo da se kaze: Suma sumare = o.To je najskuplja nula u istoriji Slavnog Partizana.A o onima koji se nikad nisu pojavili na terenu i ranije i sada da ne govorimo .Svi koji su doprineli da se Partizan nadje u ovakvoj situaciji treba da nadoknade sve gubitke pod njihovom upravom i da krivichno odgovaraju.

10 1

* Sva polja su obavezna