Pavlović: Očekujem dvocifren rezultat DJB i Dveri

Pavlović: Očekujem dvocifren rezultat DJB i Dveri Izvor: N1

Koalicija Dosta je bilo i Dveri očekuje dvocifren rezultat na beogradskim izborima i to će biti znak da je koalicija napravila veliki uspeh, ocenio je Dušan Pavlović, kandidat za odbornika Skupštine Grada Beograda na listi "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate".

On je u emisiji "Zumiranje" nedeljnika Vreme rekao da je glavna poruka ove liste da postoje tri grupacije stranaka: stranke na vlasti, stranke iza Dragana Đilasa i Demokratske stranke koje bi da smene gradsku vlast, ali "nema naznaka da bi menjali sistem" i treća grupa su DJB i Dveri koji imaju dva cilja - da smene sadašnju vlast i promene sistem.  

Promena sistema, kako je rekao, znači da se zaustave tajni ugovori i stranačko zapošljavanje, kao i da budžet bude transparentan, navodi se u saopštenju.  

"Ima puno ljudi kojima je dosta i ovih i onih koji su 30 godina imali priliku, ništa nisu uradili, i sad nam se opet nude da reše probleme", rekao je Pavlović.  

Kako je ocenio, opozicija ima veliku šansu na izborima s obzirom da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima u Beogradu dobio manje od 50 odsto.  

"Nadam se da će stranke koje se deklarišu sada kao opozicija biti dosledne u tome i nakon 4. marta i da neće biti preletača", rekao je on. 

Na pitanje kako bi DJB finansirao besplatne vrtiće i udžbenike za koje se zalaže, Pavlović je, kako se navodi, rekao da bi oporezivanjem neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je poklonjeno u pljačkaškoj privatizaciji, grad mogao godišnje da ubira 100 miliona evra.  

Komentara 59

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Goran M.

Pavlović je ok, ali Radulovića treba oterati sa političke scene. Zbog koalicije sa Dverima nećete dobro proći...

2 1

vaše ime

Botovi javite se posle izbora 5. 3. samo da se ne zagrcnete sa sendvičićima.

18 0

E, Pa

Ne vidim razlog da neko koje simpaziter bilo koje opcije ne glasa za ovu koaliciju, neće oni rešavati državne probleme pa da bi njihove ideološke razlike bile prepreka, za lokalne probleme je dovoljno da im je u fokusu pravda, pravo i poštenje. Ps. nisu moja opcija, ali znam one koji će glasati uprkos koaliciji.

51 148

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo