Antić: Uredićemo Adu Huju, kažnjavaćemo za divlje deponije

U okviru izborne kampanje, Aleksandar Antić kandidat za gradonačelnika Beograda liste SPS-JS, razgovarao je sa građanima o uređenju Ade Huje.

Izvor: Tanjug

Antić je rekao da sadašnja slika ovog dela grada zahteva ozbiljna ulaganja u uređenje rukavca Ade Huje kroz njegovo čišćenje, uklanjanje deponija i prestanak izlivanja otpadnih voda i uređenja obala.

Ada Huja može da bude novi sportsko-rekreativni deo grada, rekao je Antić. On je dodao da smatra da jedan od prvih prioriteta treba da bude fabrika za preradu i prečišćavanje otpadnih voda.

Rekao je i da će očistiti divlje deponije, a i kroz kaznenu politiku naterati one koji ne poštuju Beograd da to počnu i da rade

Komentara 31

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mila

Jbt, kao da nije i sad u vlasti. Sadasnja vlast u predizbornoj kampanji treba da prikaze sta je radila u prethodnom periodu a opozicija sta je vlast lose radila i sta bi oni to bilje uradili!!! Mislim covek daje predizborna obecanja kao da je opozicija...ne razumem?

4 0

smokvica

Za dosta toga sami smo krivi

2 0

Dule

Pitanje divljih deponija je opšta kultura stanovnika. Građani moraju da daju sve od sebe, kako bi se naučili redu, i otpad bacali na propisanim mestima. Najbolja varijanta je da kazne budu rigorozne. Postavljanje kamera će rešiti taj slučaj na najbolji način, i kasa grada će se ubrzo puniti novcem, dok se svest ljudi ne podigne na zadovoljavajući nivo.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo