LDP: Povezivanje preduzetnika i stranih investitora

LDP: Povezivanje preduzetnika i stranih investitora Izvor: LDP

Kandidat Liberalno demokratske partije (LDP) za odbornika Skupštine Beograda Ivan Despotović izjavio je da Grad Beograd mora da radi na povezivanju preduzetnika i stranih investitora.

Despotović je u saopštenju naveo da inovativni i preduzetnički duh kod mladih treba podsticati kroz obrazovanje, a da startap kompanijama i preduzetnicima treba pomoći otvaranjem različitih biznis inkubatora.  

"Takav pristup će povećati zaposlenost i stvoriti prostor za ideju da najbolji u ovom gradu moraju dobiti podršku", rekao je Despotović, a preneo LDP.  

Kandidat te stranke za odbornika je kazao i da Grad Beograd "mora da bude otvoren i da čuje ideje preduzetnika, te da te ideje kroz različite programe podrži".  

"Nema potrebe da velike svetske kompanije rešavaju probleme u Beogradu, kada najbolja rešenja za to imaju kreativni mladi ljudi koji ovde žive i te probleme najbolje poznaju. Mi ne smemo da propustimo neki srpski 'Skajp' zato što smo bili neodgovorni, već da pružimo priliku ljudima da ostanu ovde i ostvare se u svom gradu", rekao je Despotović.

Izvor: N1 / Agencije

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Hana

Vau,izmislili ste toplu vodu.

0 1

GajbexG

Pa ovo smo znali i da nam nije rekao.A to se vec svakako odavno radi.

0 1

milisav

šta je gospodin rekao što mi ne znamo?

0 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo