Jovanović: Savski amfiteatar vratiti Beograđanima

Jovanović: Savski amfiteatar vratiti Beograđanima Izvor: Promo

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je "velika laž" bilo obećanje beogradskih čelnika Siniše Malog i Gorana Vesića da će dve stambene zgrade u Beogradu na vodi pokrenuti razvoj Beograda i čitave Srbije.

"Savski amfiteatar je strateški važna lokacija za razvoj Beograda i podizanje kvaliteta života svih Beograđana, ali ga je vlast Srpske napredne stranke oduzela Beograđanima i dala u ruke opskurnim investitorima, navodno iz Abu Dabija", rekao je Jovanović.  

Jovanović je naveo da Savski amfiteatar pripada svim Beograđanima i da bi trebalo da u što većoj meri ostane javno dobro sa pristaništima, turističkim biroima, galerijama, igralištima i sadržajima dostupnim svim stanovnicima glavnog grada.  

Kandidat za odbornika Narodne stranke na listi "Dragan Đilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju", Miloš Pavlović rekao je da je vlast donela leks specijalis koji je poništio svojinske, građevinske i urbanističke propise Srbije i glavnog grada.  

Pavlović je naveo da će koalicija okupljena oko Đilasa angažovati domaće pravne stručnjake i arhitekte da bi se Beograd na vodi vratio Beograđanima i da bi sve što se gradi bilo u skladu sa duhom i izgledom glavnog grada.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

GajbexG

Setimo se samo na sta je licio Savski amfiteatar dok ga vlast nije preuredila...Jovanovic izgleda ima bas kratko pamcenje ili on jednostavno boluje od toga da prica neistine.

115 5

jovan

Šta nam sve naobećavaste.

117 2

Aleksis

A, sta cemo sa Lex Specialisom?

7 121

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo