Našao 8.000 dolara u doniranom kaputu

Našao 8.000 dolara u doniranom kaputu Izvor: MorgueFile

Danski dobrovoljac u prodavnici za doniranu robu našao je u džepu kaputa koji je spremao za prodaju svežanj novčanica u vrednosti od 8.284 dolara.

Jens Erik Kristensen rekao je da je sređivao doniranu odeću kao što radi nekoliko puta nedeljno kao dobrovoljac crkve u mestu Sore, 80 kilometara zapadno od Kopenhagena.  

On je rekao za list Dagbladet Ringsted og Sjaellandske da je kako se obično radi proveravao da li kaput ima dugmad, da li rade rajsferšlusi i proveravao džepove, kada je primetio džep sa izbočinom u kome je našao svežanj novčanica, a ne maramice ili zgužvane papire što je očekivao. 

Odmah je to prijavio policiji, rekao je on i dodao da nije ni pomislio da to ne prijavi. Priznao je za list da je bio malo potresen tim što je našao.  

"Počneš da razmišljaš kako je novac stigao do kaputa, da li je to neka starija gospođa štedela novac, ili je to crni novac, ili novac od droge", rekao je on.

Predstavnik policije je rekao da žele da nađu pravog vlasnika kaputa i novca i da onaj ko misli da jeste treba da se javi policiji.

Tagovi: kaput , novac , Danska

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Balboa

Bravo! Al ja bi' podleg'o iskusenju..

8 0

Lopov

E sva sreca, a ja poludeo od trazenja....

8 0

Djokica

Trebao je da vrati kaput.

2 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo