Marko Bastać nastavio "veliko spremanje Beograda"

Marko Bastać nastavio "veliko spremanje Beograda" Izvor: Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać"

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" u okviru kampanje za izbore za Skupštinu grada Beograda 4. marta, krečenjem i čišćenjem prolaza u Čika Ljubinoj ulici broj 7 nastavila je akciju "Veliko spremanje Beograda".

U saopštenju te grupe građana navodi se da su aktivisti odborničke liste na čelu sa Markom Bastaćem za nekoliko sati rada ižvrljane i prljave zidove u tom pasažu, kojim dnevno prolaze hiljade Beograđana, pretvorili u čist i uređen prostor. 

"Javni prolazi u zgradama koje mi sada sređujemo su godinama zapušteni. Pored ovog prolaza je i jedan u koji nam nisu dozvolili da uđemo jer tamo radove izvodi tajkunska firma koja je bliska vlastima", rekao je Bastać. 

On je podsetio da se grupa građana "Šta radite bre" već bavila polomljenim trotoarskim pločama i razvaljanem betonskim stubovima, kojih ima širom Beograda i najavio da će sledećih dana biti nastavljena akcija "Veliko spremanje Beograda".

Izvor: FoNet

Komentara 83

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Justina

Da li su za krečenje objekta koji je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika pribavljeni uslove i saglasnost Republičkog zavoda za zaštitu spomenika, Lokacijski uslovi nadležnog Ministarstva i Rešenje o odobrenju o izvođenju radova? Da li postoji prijava radova? Predsednik opštine Stari grad prvi ne sme da izvodi radove bez potrebih odobrenja.

2 1

Deka

Jedno pitanje, kako se može dobiti dozvola za postavljanje ogromnog šatora u Knezu pored Platoa? Vidim tamo je već nedeljama i očito da će ostati do početka marta. Kolike su šanse da je dozvolu u ravnopravnoj i otvorenoj ponudi dobio baš predsednik te opštine?

5 0

Aleksis

Sa ovakvom "opozicijom", vlast nema zbog cega da strahuje. Da li on to kreci u radno vreme? Ko onda vodi opstinu "Stari grad"?

8 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo