Stigao trejler za Deadpool 2, Kapičić otkriva detalje filma

Stigao trejler za Deadpool 2, Kapičić otkriva detalje filma Izvor: Facebook/Deadpool Official

20th Century Fox je objavio dugo očekivani trejler za "Deadpool 2", pod nazivom "Deadpool upoznaje Kejbla".

Nastavak nam donosi novu priču u kojoj ćemo gledati Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) kako se nadmeće sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena. U filmu ćemo gledati još jednu novu ličnost - mutantkinju Domino, koju tumači glumica Zazi Bits.

Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolososa.

"Počelo je - na radost svih nas u ekipi Deadpool 2. Srećni smo što konačno možemo da podelimo deo uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje", objašnjava Kapičić.

On je drugi deo filma "Deadpool" okarakterisao kao dostojan nastavak fenomenu prvog dela, koji je porušio sve rekorde.

"Ja sam još uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma. U sledeća dva meseca očekujte bukvalno bombardovanje genijalnostima od strane naše ekipe", najavljuje Kapičić.

"Deadpool 2", u režiji Dejvida Liča, dolazi u domaće bioskope 17. maja.

Izvor: YouTube/Comicbook.com

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Donte Sta Frančeska

Dedpul je odlična akciona parodija sa posebnim crnim humorom i sarkazmom, naročito u dijalozima i komentarima. Ima pregršt referenci iz drugih filmova, serija a naročito iz američke pop kulture. To ga čini izuzetno bogatim i zanimljivim, naročito za gledaoce iz SAD. Ova kompleksna priča je tragična, komična i apsurdna ali ne gubi na pitkosti i dopadljivosti jer je ostala dosledna humoru iz stripova. Film se pojavio u pravom trenutku kada je publika bila zasićena superherojima da pokaže jednog egocentričnog, vulgarnog i duhovitog junaka koji se ruga svim marvelovim prethodnicima. Dedpul se podsmeva i samom timu koji je imao relativno malo novca u poređenju sa X-men franšizom koja beleži velike neuspehe. S te strane, film ima dozu samokritičnisti i intelligencije. Rajan Rejnolds je odlično odglumeo antiheroja, a za tu ulogu i ovaj film on se borio više od 10 godina sa Foksom, što govori o njegovoj predanosti i o tome kako mu je uloga "legla". Dedpul priča sa publikom, skače iz scene u scenu, i drži pažnju. Malo je reći da mi se film dopao i da jedva čekam drugi deo. Pool, Dead

31 2

Losh

Kapičuć kao da je glavna uloga.

27 5

Metodije

kapičic pozajmljuje glas ruskom busenu trave...neiscrpne su mogucnosti srpskih glumaca u Holywoodu

54 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo