Podrška Branku Kockici posle optužbi Đilasa

Ispred pozorištanca "Puž" na Vračaru okupili su se građani nezadovoljni kritikama Dragana Đilasa da se u kampanji Srpske napredne stranke deca zloupotrebljavaju u političke svrhe.

Izvor: Tanjug

Okupljeni su podržali Branka Milićevića Kockicu koji nije želeo da komentariše optužbe da je u vrtićima na Vračaru besplatno delio ulaznice za dečije predstave.  

"Nikako ne mogu da držim nikakav politički govor. Hvala što ste došli, to je super", rekao je kratko Milićević.

Komentara 173

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

neko ko pamti

NEKADA ČUVENI,BRANKOVI,UNIVERZITETI,ZA DECU PA I ZA ODRASLE DANAS,,,TATATATIRAC,,PODRŽAVA,,ONOG zbog koga,,slučajno,, generacije,,,dobrovoljnoi mobilisane,,Postaše,kolateralna šteta,,još nepobrojani,njegovi,,najmlađi,gledaoci,.Ova se ,,kockica,, dobrano, zaoblila k,o nudla za,,gurua,,mu i nije,,pro bono,,za predstavljanje,,.

9 1

wolf stepanovič

Niko nema pravo na političke stavove koji uzrokuju ratove, smrt, nesreću, propast... Poznati i uticajni koa što je Kockica još manje ima to pravo od drugih... Ali naravno da je to nerešiv problem, niti možeš da mu zabraniš, niti bi išta značilo I da možeš, ako on to sam ne zna. Naravno, još dugo će u primitivnim ljudskim zajednicama, kao u propaloj Srbiji, mnogi da koriste svoje neprikosnoveno pravo na zlo, potpuno bezbedno i sa uživanjem...

23 0

ivan

vi bi zabranili coveku rad samo zato sto se ne slazete sa njegovim politickim stavovima. Znate, sve i da podrzava neku stranku za pare, on ima na to pravo. VI NEMATE PRAVO da mu to oduzmete. Nije ni bitno. Bitno je da vi to sustinski ne razumete, ne razumete demokratiju i pluralizam i zato gradjanska srbija prakticno ne postoji jer se ne razlikuje od zatucane, nacionalne i retrogradne Srbije. Zato sto je i gradjanska Srbija zapravo orijentalna.

5 21

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo