Nenad Lalović izabran za člana Izvršnog odbora MOK

Nenad Lalović izabran za člana Izvršnog odbora MOK Izvor: OKS
Nenad Lalović

Na 132. sesiji Međunarodnog olimpijskog komiteta održanoj u sredu u Pjongčangu, gradu domaćinu XXIII Zimskih olimpijskih igara, predsednik Svetske rvačke federacije i član Međunarodnog olimpijskog komiteta Nenad Lalović, izabran je za člana Izvršnog odbora MOK-a.

Nenada Lalovića je Asocijacija letnjih olimpijskih sportova (ASOIF) izglasala i predložila da bude njihov predstavnik u Izvršnom odboru MOK-a. Tokom glasanja u ASOIF Lalović je imao više glasova od predsednice Svetske triatlon unije Marisol Kasado i Žan-Kristofa Rolanda, predsednika Svetske veslačke federacije. Ovim izborom će Nenad Lalović na mestu člana Izvršnog odbora MOK-a zameniti nekadašnjeg predsednika Svetske bokserske federacije u najvišem telu Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i generalni sekretar Đorđe Višacki, koji se trenutno nalaze u Pjongčangu, lično su čestitali Nenadu Laloviću na izboru u najviše telo Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Tagovi: Nenad Lalović , MOK

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DL

Trebalo je da bude diplomata, više bi doprineo Srbiji od svih koji su nas predstavljali poslednjih decenija. Ali i ovo je veliki uspeh i zato sve čestitke harizmatičnom Neci.

1 0

Sanja

Budući predsednik MOK-a

7 0

Blagoje

Честитке!

28 0

* Sva polja su obavezna