Srpska pravoslavna crkva odlikovala Telekom

Srpska pravoslavna crkva odlikovala Telekom Izvor: Tanjug/Telekom Srbija

Kompanija Telekom dobila je najviše odlikovanje Srpske pravoslavne crkve, Orden Svetog Save prvog stepena koji je patrijarh srpski Irinej uručio generalnom direktoru te kompanije Predragu Ćulibrku.

Kako je Telekom saopštio, kompanija je odlikovanje dobila u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće u aktivnostima Srpske pravoslavne crkve.

"Čast mi je da se zahvalim njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju kao i Svetom arhijerejskom sinodu Srpske pravoslavne crkve koji su ovim priznanjem našu kompaniju svrstali u red onih koji pored primarnog posla imaju i viši cilj koji se ogleda u volji za pomaganjem drugima", istakao je Ćulibrk prilikom uručivanja ordena.

Patrijarh srpski Irinej rekao je da taj orden predstavlja simbol zahvalnosti kompaniji za celokupno zalaganje i sva trajna humana dela.

"Srpska pravoslavna crkva dodeljuje najviše odlikovanje za izraženo dobrotvorstvo i svesrdnu pomoć crkvi i manastirima, kao i učestvovanje u brojnim humanitarnim aktivnostima naše Svete Crkve", rekao je patrijarh srpski Irinej.

Telekom Srbija, kroz program korporativne filantropije i pokretanjem projekata iz oblasti društveno odgovornog poslovanja, veliku pažnju poklanja napretku društvene zajednice u kojoj posluje, a tome će svakako biti posvećena i u budućnosti, navodi se u saopštenju.

Komentara 82

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sale

Drugi Toma Nikolic... deli ordenje okolo

6 0

Neocortex

Što orden nije okačen o zgradu? Taman je oko nje mogla da se odradi i litija...

21 0

Evo i mene

Jel to za porez?

26 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo