Na šta nas sve upozorava Rusija

Na šta nas sve upozorava Rusija Izvor: N1

U poslednjih nekoliko godina bilo je mnogo "upozorenja" koja su stizala iz "dobro obaveštenih" ruskih obaveštajnih izvora o haosu koji se planira u Srbiji i regionu, a Istinomer Amnezija vas podseća na samo neka od njih.

Put do domaće publike, uprkos svoj tajnovitosti i bezbednosti kojom su, navodno, bili obavijeni, ova upozorenja nalazila su uglavnom preko štampanih stvari "Informera" i nešto kasnije "Srpskog telegrafa".

Ko je sve upozoravao i predviđao krvava proleća i zime, opasne planove i slao dramatične poruke o neminovnim napadima, ratovima, paklenim planovima, etničkim čišćenjima, urotama i šta se sve iz od tih najava haosa zapravo dogodilo, pogledajte u sledećem tajmlajnu.

Radi li se o kredibilnim vestima ili o kampanji širenja straha i panike postaje jasno tek kada se sva ova upozorenja sagledaju sa vremenske distance koja je najbolji sudija njihove ozbiljnosti.

Više o projektu Istinomer Amnezije možete pročitati ovde.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksandar

Ne krivite Ruse, oni bi kao i svi ostali, pa i mi, da se svugde petlaju zbog sebe. Nisu oni ovde došli, nego su pozvani. Da bi komunizam opstao.

4 1

Skadarlija

Hvala bogu nikad nismo i necemo biti pod ruskom cizmom! Dovoljno je osvrnuti se i videti sta su u proslosti preziveli rumuni, bugari, madjari, cesi, slovaci, poljaci itd... Mi smo sva sreca izbegli taj "bratski zagrljaj" koji su jedva preziveli ovi gore pobrojani! Daleko im lepa kuca!

13 1

Aleksis

I ovo naglo zahladjenje je upozorenje Rusije. Zamislite ovu hladnocu bez ruskog gasa.

7 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo