Vukosavljević i ambasador Kube o unapređenju saradnje

Vukosavljević i ambasador Kube o unapređenju saradnje Izvor: Tanjug/Ministarstvo kulture

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i ambasador Kube Gustavo Trista del Todo razgovarali su u Beogradu o unapređenju kulturne saradnje Srbije i Kube.

Na sastanku je dogovoren nastavak aktivnosti na potpisivanju Sporazuma o saradnji Srbije i Kube, kao i razmeni umetnika iz oblasti savremenog stvaralaštva, saopštila je Vlada Srbije.

Sagovornici su ocenili da su odnosi dve zemlje na visokom nivou i da je 2018. godina značajna zbog obeležavanja 75 godina diplomatskih odnosa.

Kako se navodi u saopštenju, Vukosavljević i Del Todo su se saglasili da je kultura suština življenja i da treba da se ulaže u nju, kao i da Kuba treba da bude prisutnija u Srbiji i obrnuto.

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

oladi malo

ovaj kao vucko, samo trci po televizijama i manifestacijama, a bez efekta. nema ni harizmu ni energiju. nikako da shvati. kultura je imanje mere.

2 0

prelepost

dan ispunjen birokratijom

1 0

Vida

G.MInistre,ostavljate za sobom pustos,ne znam koje su vam namere ali pustosite. Osvrnite se ponekad za sobom i sta ste napravili. Covek je ono sto je doneo zivotu.Tu su Kubanci majstori,ugledajte se.

4 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo